BehandlingarHudoteket tipsarHudvård

Fina hälar med Heel Repair!

Nu har det varit riktigt kanonväder i Sverige i några dagar, i alla fall hos oss i Jönköping, och när värmen kommer vill man ju gärna lufta fötterna i öppna sommarskor. Fina sandaletter, flip flops, gladiatorsandaler eller varför inte barfota i sanden eller på gräset – oavsett så kommer de små fossingarna synas rejält. Och då vill i alla fall jag att de ska se fina och välvårdade ut; fötter är ju inte så snygga naturligt precis så man får ju göra det bästa man kan med dem 😉 Så när sommaren anländer ser jag alltid till att gå på pedikyr så att fötterna blir fina och ompysslade till 100%. Du kan läsa mer om våra pedikyr-behandlingar på hemsidan, eller ring 036-120666 för att boka en tid.

För att inte resultatet av en pedikyr ska försvinna illa kvickt så är det bäst att köpa en riktigt bra fotcreme att underhålla resultatet med hemma. Alla Hudotekets hudterapeuter har gemensamt att de fullkomligt avgudar Heel Repair från Exuviance. De rekommenderar alltid våra kunder att köpa med den efter en pedikyr för de vet hur otroligt effektiv den är! Ja, du ser ju själv på före- och efterbilden, helt sanslöst 😀 Så den fotcremen är verkligen ett kanontips om du vill ha riktigt fräscha fötter i sommar.

Mer information om Heel Repair

Denna avancerade creme innehåller en exklusiv blandning av AHA- och PHA-syror samt vitamin E i en specialutvecklad formula, som milt men effektivt exfolierar och reparerar torr, sprucken och hård hud på fötterna. Krämen är parfymfri och passar även den mest känsliga huden. Kan med fördel också användas på andra utsatta områden, som till exempel armbågar och knän. Vid regelbunden användning blir huden mjukare, jämnare och smidigare.

Användning: Smörj till att börja med fötterna en gång per dag. Gärna på kvällen (ta sockar på) för bästa effekt. Vid behov smörjes cremen in två gånger per dag. Daglig användning av solskyddskräm rekommenderas vid solexponering av behandlat område under behandling, samt en vecka efter senaste användning.

Storlek: 100 gram

Pris: 298 kr

Denna goding finns att köpa direkt i vår webshop >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.