HårvårdHudoteket tipsarTestat

Välj fritt- Köp 3 betala för 2!

Du missar väl inte våra fantastiskt bra sommarerbjudanden vi har just nu. På hårvårdsavdelningen kör vi på för fullt med kampanjen Köp 3 produkter, men du betala endast för 2! De kan väl knappast bli bättre?!

Du kan välja på att handla från hela Matrix sortiment där du få den tredje produkten på köpet eller så har du möjlighet att välja och vraka ur både Nashi och Visions härliga sortiment där vi också bjuder på den tredje produkten du väljer.

Själv har jag ett litet besvärligt hår, med tunna fina strån som lägger sig lite hur de vill. Håret är även styrt av virvlar och de är svårt att få volym på de, därför är jag extra glad när man verkligen hittar produkter som fungerar. Mina favoriter från Matrix, Nashi och Vision är:

 

 

Matrix Biolage Volumathérapie Full-Lift Volumizing Shampoo

 

 

Matrix Biolage Volumathérapie Full-Lift Volumizing Conditioner

 

 

 

Matrix Design Pulse Mega Dust Volume Texturizer ( kan jag bara inte leva utan, gör underverk för ett platt och livlöst hår :))

 

 

 

Nashi Argan Deep Infusion Masque

 

 

Nashi Argan Oil Spray

 

 

Vision Haircare Styling Spray

 

Idag bjuder jag inte på något hårbild för om en halvtimme ska jag en trappa ner till vår underbara frisör Sofie och fixa min gräsliga utväxt.

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

 

 

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.