Hudoteket tipsar

Fina fötter med Baby Foot!

Jag måste tipsa er om Baby Foot, Japans mest sålda fotvårdskur som tar bort alla döda hudceller från fötterna! Produkten är en engångskur som träs på fötterna under 2 timmar för att sedan börja verka direkt.

Efter ungefär en vecka börjar fötterna att ”fjälla” och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Produkten innehåller 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande effekt, den viktigaste ingrediensen är fruktsyra.

För ett par år sedan uppmärksammades Baby Foot en hel del på olika bloggar och produkten är numera en storsäljare. Jag har själv testat produkten vid två olika tillfällen och resultatet är verkligen fantastiskt, fötterna blir så mjuka och fina! Just nu kan du köpa produkten i vår webshop till  kampanjpriset 249 kr (ord. pris 279 kr). En billig och enkel metod för att få fina fötter till våren och sommaren!

Du missar väl inte våra inlägg i skönhetsguiden som varje vecka publiceras på spotlife.se?! Den här veckan pratar vi om effekten av nattprodukter och vilka olika behov huden har på dagen och natten. Nästa veckas inlägg kommer att handla om sambandet mellan skönhet, kost och hälsa så glöm inte att kika in på spotlife.se och läs om hur viktigt vitaminer, mineraler och antioxidanter faktiskt är för din hud och din kropp.

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.