Hudoteket tipsarHudvårdI media

Fem bästa i Amelia!

I nya numret av Amelia kan vi läsa om de fem bästa solskydden för ansiktet.  Av dessa fem finns både Dermalogica Medi bac clearing Oil free matte spf 30 och Bioline Sun defense very high protection spf 50+ med som ni kan hitta i vår butik och webshop.

Vid denna tiden på året kan vi hudterapeuter inte tjata nog om hur viktigt det är med solskydd. Ingen vill väl liksom bli röd som en kräfta, skapa djupa solskador eller åldra sin hud i förtid eller har jag fel?!

Nu förtiden är solskydden så pass utvecklade att de går i princip att byta ut sin vanliga dagcreme mot ett högkvalitativt solskydd under sommarhalvåret, för man vet ju aldrig riktigt när de bjuds på sol i detta avlånga land, så de gäller att vara förberedd.

 

Samtliga solskydd är testade av flera kvinnor i olika åldrar och de de skriver så här om våra solskydd:

Dermalogica Medibac clearing Oil free matte spf 30:

Passar en fet hy. Tunn och oljefri lotion som passar alla men extra bra för fet eller aknebenägen hy. Håller huden snyggt matt i timme efter timme och bakteriekämpande ingredienser ser till att hålla huden fri från plitor.

Bioline Sun defense very high protection spf 50+:

Hudvård för solkänsliga. Känns som en härlig näringsrik och fuktighetsgivande anti-age-kräm. Perfekt för alla som har mycket känslig hud, har pigmentfläckar och just gjort en ansiktsbehandling.

 

 

 

I sommar har Bioline erbjudande där de bjuder på en solprodukten vid köp av minst tre. Du hittar kampanjen här>>

Har du svårt att hitta ett solskydd som just passar för din hud?, välkommen att hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig!

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.