Hudoteket tipsarKroppsvårdPresentips

Får jag lov att fresta med…REN!

Jag måste bara göra ett separat inlägg med två av de finaste julkiten vi har i butiken och webshopen. De är från det väldigt naturliga märket REN och både doftar och ser ut att passa både man och kvinna.

ren_julkit_kroppsduo

Vi börjar med detta, Neroli Duo Set. Det innehåller en superhärlig duschgele och en skön bodylotion, Båda luktar väldigt fräscht av grapefrukt så produkterna är väldigt unisex. Asken denna duo kommer i är gul och har en folierad logga på sig. Såå fint!

ren_julkit_kroppsduo_tva

Här ser ni folieringen =)

ren_julkit_peeling_tva

Här är kit nummer två, Guerende Gift Set. Där betalar man för den fantastiska saltskrubben (en tia mindre till och med) till kroppen och får två småversioner av ovanstående duschgelé och bodylotion. Skrubben är en rejäl variant så det är inget man går loss med på decolltaget, men på resten av kroppen är den to die for. Den innehåller bland annat pepparmintsolja så man blir mjuk som en babyrumpa samtidigt som att det känns som att man peelar sig med krossad polkagris…mmm.

ren_guerendescrub

Lätt att jag tar med mig någon av dessa på något av alla jul- och glögghappenings. Och som sagt, det passar ju både man och kvinna, så den uppskattas säkerligen av de allra flesta. Om inte så tackar de dig efter en vecka när de testat 😉 Våga vägra blomsterkvast!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.