BB & CC CreamHudoteket tipsarHudvård

Decléors BB-cream i nya nyanser

Äntligen!

Som jag väntat på en ljus nyans av denna väldigt trevliga produkt. Decléors BB-cream för att vara exakt.

Decleor BB-creams

Jag har skivit om den tidigare i detta inlägg om multiprodukter, och där säger jag bland annat detta:

Decléor Hydra Floral Multi-Protection BB Cream 24hr Moisture Activator SPF 15.
Världens längsta namn, men det kan den vara värd. Detta är en så kallad BB-creme, och just denna har hela fem funktioner i en. Där kan vi snacka multi! Denna fungerar som en fuktgivande dagcreme, lättare foundation, har solskyddsfaktor 15 samt skyddar mot fria radikaler och föroreningar, förfinar porer och ger en grym lyster.”

Decleors BB-cream, nya nyanser

Och nu finns den alltså i två nya nyanser, Light och Dark. På bilden har jag lagt dem i nyansordning, med den ljusaste längst till vänster. Nyansen i mitten, som nu heter Medium, är den nyansen som fanns från början. Så har du haft produkten sedan tidigare så och vill ha samma så är det medium du ska välja.

Här råkade jag trycka på ordentligt med creme, vilket gör att de set lite mörkare ut än vad de blir på huden. Och när man lägger dem på huden smälter den in väldigt fint.

Som sagt, en mycket välkommen nyhet. Tack tack!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.