Hudoteket tipsarHudvårdMakeup

Burr….

Nu börjar de nalkas riktig höst ute och de mesta man ser utanför fönstret är regn, vilket inte alltid känns så upplyftande. Huden i sin tur börjar oftast kännas lite mer torr och livlös, den fina solkyssta touchen sen sommaren är nu borta hos de allra flesta. Vilken tur att de då finns knep man kan ta till som exempelvis färgade återfuktare. Kan de bli bättre?!  De tillför både färg, lyster och fukt.
Vi har många olika märken i butiken och webshopen som har färgade dagcremer i sortimentet. Du använder den istället för din vanliga dagcreme ovanpå serum. Vissa av våra kunder gillar att använda den som den är utan foundation över och vissa tycker om att ha den som en bra bas under make-upen.

En av våra färgade dagcremer som har saknats av våra kunder ett tag nu är Sans Soucis Aqua Benefits Tinted Moisturizer. Nu är den äntligen tillbaka i ny förpackning med små förändringar. Välj mellan nyanserna Natural eller Bronze.

 

 

Här hittar du fler  färgade dagcremer i våran butik/webshop>>

För dig som vill ha en mer täckande funktion är BB-cremen ett alternativ, de hittar du bla från jane iredale, Dr.Brandt och Dr. Schrammek. I Asien har BB Creamen länge varit den bäst säljande produkten i kosmetikahyllorna. Nu tar den Europa med storm.

Själv är jag ett stort fan av färgade dagcremer och min personliga favorit just nu är  Dr Brandt Flexitone BB Cream spf 30. Den ger dig perfekt jämn hy och en naturlig “osminkad” look  oavsett hudton, då den anpassar sig efter hudens pigment.

Vilken är din favorit?

 

// Sofie  Webshopsansvarig Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.