Hudoteket

Hudoteket firar 40 år!

Hudoteket firar 40 år!

I år 2012 firar vi på Hudoteket hela 40 härliga år i skönhetens tjänst! Hudoteket grundades nämligen redan 1972, och den nuvarande ägaren, hudterapeuten och VD:n Lena Hallbäck-Olofsson övertog salongen 1981. På den tiden var det en liten, men redan då välrenommerad, hudvårdssalong på 47 m2 där Lena jobbade ensam.

Tiden har gått och från att ha arbetat helt själv har Lena nu 25 duktiga medarbetare. Tillsammans har vi utvecklat Hudoteket till att vara Sveriges äldsta och även största och mest kompletta skönhetssalong. Vi har idag 600 m2 fördelat på fyra våningsplan, en salong i Värnamo samt Hudotekets webshop. Hudoteket är en oas där man kan slappna av, känna sig lyxigt ompysslad och bli fräsch från topp till tå.

Läs gärna mer om Hudoteket här>.

 

 

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

2 kommentarer

    1. Hej!
      Det kommer att hända mycket kul på webshopen under de här dagarna så välkommen att kika in där. Får du våra nyhetsbrev kommer mer information att komma där.
      Hälsningar Hudoteket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.