Okategoriserade

Torrschampo – räddaren i nöden!

En produkt som jag verkligen inte kan klara mig utan är torrschampot. Innan jag hade upptäckt denna genialiska produkt fick jag duscha håret varje dag för att det skulle se fräscht ut, vilket både är jobbigt (särskilt för mig som vill sova länge) och dåligt för håret. Man brukar rekommendera att tvätta håret 2 eller max 3 gånger i veckan för att inte slita på det i onödan, och utan mitt älskade torrschampo hade jag aldrig klarat att tvätta så sällan då min hårbotten snabbt ser fet och smutsig ut.

Nu däremot är det absolut inga problem, och de dagar jag använder torrschampo kan jag passa på att sova ut en stund extra, eftersom det går bra mycket snabbare att ”tvätta” håret med torrschampot än att gå igenom hela schampo-balsam-proceduren. Man bara sprayar i hårbotten där håret känns fett, masserar in lite lätt och sen är det klart! Därmed är det också min räddare i nöden om man någon gång har råkat ”snooza” lite för mycket och försovit sig, eller om man vill ge håret en omedelbar uppfräschning på kvällen efter en lång och ansträngande dag. Min feta hårbotten blir snabbt ett minne blott – underbart!

I Hudotekets sortiment finns Matrix torrschampo Clean Remix Instant Dry Shampoo, ett supereffektivt och lyxigt torrschampo som ger omedelbar volym och en matt finish. Torrschampot passar alla hårtyper och fräschar effektivt upp håret samt förlänger tiden mellan tvättar. Formulan försvinner lätt in i håret, finfördelas och har en fräsch doft.  En klar favorit!

I Plaza Kvinna nr 10 hade de ett test av olika torrschampon och publicerade testpanelens favoriter. Matrix torrschampo fanns med och fick betyget 4/5 samt fina lovord.

Så om du har tröttnat på att tvätta håret vareviga dag är det nog dags att ge torrschampot en chans! När du väl börjat använda det kommer du inte kunna förstå hur du någonsin har klarat dig utan det – det gör åtminstone inte jag.
Du hittar produkten i vår webshop här >> 

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.