Eyeliner/kajalMakeupTestat

Testat: Youngblood Eye-Mazing Liquid Liner Pen

Okej, jag erkänner. Det har blivit en hel del rena produkttips här det senaste. Men det är ju så svårt att låta bli att tipsa när man hittat nya, kul OCH bra grejer. För så är det, gillar jag ej, tipsar jag ej.

Det är ögon på agendan igen, och mer bestämt Youngblood Eye-Mazing Liquid Liner Pen. 

Förra gången jag skrev om ögon recenserade jag kajal från bareMinerals, den absolut idiotsäkra varianten. Men detta, är något helt annat. Absolut inte idiotsäkert vill jag lova. Denna eyeliner glider på väldigt lätt, och är enkel att få tunn och en snygg vinge.

Men när du satt den där, då sitter den. HALLELUJA! Den kan inte suddas, inte göras softare eller något annat i den stilen. Den sitter seriöst som berget.

Youngblood Eye-Mazing Liquid Liner Pen

Jag använder just nu den svarta, men jag blev sugen på de andra färgerna också…ja, vi får se var det slutar =)

Youngblood Eye-Mazing Liquid Liner Pen

Det allra bästa med denna eyeliner är att den verkligen sitter, och inte trillar ned under ögonen. Det man dock måste ta med i beräkningen är att det inte går bort med någon mild rengöring, här ska det gärna vara oljebaserat. Dock provade jag med mina favoritpads och det funkade alldeles utmärkt, trots att de är oljefria. Men det funkade inte att tvätta av strecken du ser ovan med tvål & vatten, de satt till dagen efter när jag med våld fick skrubba av.

Lövely.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

6 kommentarer

  1. Ja, du är ju så duktig på makeup, så kan tänka mig att du gör något vrålsnyggt med Azul =) Den bruna är nice, väldigt liten skillnad på den och svart men det blir helt klart mildare.
   Kram på dig Hilde!

 1. Jag har alltid viljat haft en bra eyeliner som håller länge. Problemet är att jag inte är så bra på att måla på eyeliner och om jag använder denna går det att ta bort lite med en tops med smink borttagning/vatten om man gör fel? Bra blogg också!

  1. Hejsan Fanny!
   Tack för din fråga. Nu har jag testat ordentligt, och ja, det går att korrigera med vatten på tops eller borttagning. Men det går alltså inte att ”sudda” som det gör med andra liknande produkter.

   Allt gott!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.