Dag-och nattcremerHudvård

SisleYouth- En silkeslen historia

SisleYouth- En silkeslen historia

Sisley är inte märket som kommer med nyheter varje månad inte. Nej, de utvecklar märket i sakta mak…men då är också produkterna som väl kommer ut riktigt bra.

En av vårens nyheter hos Sisley är SisleYouth. Det är en kombinerad dag-och nattcreme för den som vill börja förebygga ålderstecken när man är i sisådär 25- års åldern. Gillar man den kan man fortsätta att använda den tills man är 40, hälsar Sisley. Dock finns det ju ett tyngre artilleri man kan ta till då, men det är ju en annan diskussion.

Åter till cremen. Denna silkesmjuka sammetsfabrik…

Vad menar jag med det? Jo, till skillnad från exempelvis Decléors Aroma Lisse som ger en mer skimrig lysrer, så känns Sisley Youth mer som sammet. Eller snarare, huden känns som sammet. Denna creme är toppen för den som kanske lätt blir blank och tycker att lystergivande dagcremer bara förstärker glanset.

Jag blev faktiskt förvånad, för det stod ju i beskrivningen att man skulle bli lite matt (guuu så tråkigt tänkte jag), men detta är mer en primereffekt upplever jag det som. Matt men inte plattt.

Då Sisley har lyckats behålla de eteriska oljorna i flaskorna (och har alltså inte dem som ett serum innan cremen) behöver man inte ha ett serum under. Man använder den som en 3-i-1 produkt helt enkelt, vilket är fantastiskt tycker jag. Dock anser jag att man behöver något extra under om man är en riktig torris.

Denna goding får följa med mig på veckans Stockholmstripp, där en butiks-och e-handelsmässa väntar. Perfekt när packningen måste slimmas.

BTW, Plaza Kvinna har också skrivit om nytillskottet. Check it out!

SisleYoth Pressklipp Plaza Kvinna

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

  1. Hejsan:) Vill du tipsa mig om ett bra solskydd. Har en fet hy och solskydd känns alltid för feta och jag blir glansig. Önskar även tips på en bra punktbehandlare för finnar som går att kombinera med Beauté Pacifique. Tacksam för svar:)
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.