HudvårdMakeup

Nyhet: hudvårdande foundations från Dermalogica!

Nu har Dermalogica lanserat två spännande nyheter, nämligen en färgad dagcreme och en hudvårdande foundation som båda ger en jämnare och vackrare hud samtidigt som de skyddar huden mot solens strålar och vårdar huden. Det bästa från två världar! Båda varianterna finns i tre olika nyanser: Light, Medium och Dark.

Grunden till en hälsosam hud
Varför nöja sig med en foundation som endast ger intrycket av en jämn hudyta? Dessa produkter kommer ofta till korta när det gäller att skydda huden från skadliga UV-strålar, eller så innehåller de komedogena ingredienser som kan täppa till huden, skapa blemmor och i värsta fall leda till känslighet och irritation.

En foundation ska ge mer än bara jämnare hudton och täckning av små skavanker. Därför har Dermalogicas hudexperter utvecklat Sheer Tint SPF20 och Cover Tint SPF20: multifunktionella produkter som ger hållbar täckning och jämnt resultat samtidigt som de levererar hudvårdande egenskaper och skyddar huden. De är dessutom fria från artificiella färg- och parfymämnen.

Sheer Tint SPF20
En lätt, färgad mjukgörare med ett stänk av färg som ger naturlig färgton och jämnar ut huden. Appliceras på rengjord hud.

 • Naturliga mineralfärger och ljusreflekterande ingredienser jämnar ut hudtonen och gör så att fina linjer blir mindre synliga.
 • Ger ett bredspektrigt skydd mot UVA- och UVB-strålar.
 • Pärlpuder och en unik form av fuktgivande hyaluronsyra förbättrar hudstrukturen och motverkar fina torrhetslinjer.
 • Antioxidanter från oliv- och valnötsextrakt stärker hudens försvar mot fria radikaler och stimulerar cellförnyelse.


Cover Tint SPF20

En mer täckande, återfuktande foundation som ger en jämn hudyta. Applicera efter mjukgörare. Använd medföljande makeupsvamp för mediumlätt täckning eller applicera med fingertopparna för full täckning.

 • Ger en hållbar täckning som kan anpassas efter önskad finish, från medel till full täckning.
 • Hudskyddande silikoner jämnar ut och skapar omedelbart en jämn och sammetslen hudyta.
 • Naturligt färgpigment och ljusreflekterande ingredienser jämnar ut hudtonen och gör så att fina linjer blir mindre synliga.
 • Ger ett bredspektrigt skydd mot UVA- och UVB-strålar.
 • Pärlpuder och en unik form av fuktgivande hyaluronsyra förbättrar hudstrukturen och motverkar fina torrhetslinjer.

Förbered huden för maximalt resultat

 1. Börja med en ren hud! En smutsig hy gör att huden lättare drabbas av tilltäpptheter och ojämnheter – detta gör att huden ser grådaskig ut. Utför Dermalogicas dubbelrengöring. Börja med PreCleanse, en rengöringsolja som används som ”förtvätt”. Följ upp med den rengöring som din hudterapeut rekommenderat för just ditt hudtillstånd.
 2. Släta ut och återfukta! När det kommer till att motverka fina torrhetslinjer är återfuktning viktig. Spraya ditt favorit-ansiktsvatten från Dermalogica över ansikte och hals. Applicera därefter en för dig rekommenderad mjukgörare för att skydda och vårda huden (valfritt om du använder Sheer Tint SPF20).
 3. Använd en primer! För fin lyster, jämn hudyta och för en makeup som sitter bättre och håller längre – applicera SkinPerfect Primer SPF30 före din foundation.

Till Sheer Tint SPF20 i webshopen >>
Till Cover Tint SPF20 i webshopen >> 

Härligt med nyheter! Här står de nya och fräscha i vår butikshylla 🙂

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.