Hudoteket tipsarHudvårdI media

Amelia tipsar: SOS-cremerna som räddar din hud i vinter!

I Amelia nr 24 tipsades det om några första hjälpen-produkter som kommer att göra underverk för din hud i vinter, och nästan alla finns i Hudotekets sortiment! Här ser du listan (klicka på de gråa länkarna för att läsa mer om produkterna i vår webshop):

Skyddbarriären – Nimue Element Barrier
”Den här gräddiga krämen ger ett effektivt skydd utan att täppa till porerna. Perfekt när du ska ge dig ut i skidbacken eller tänker gå på vinterpromenad i snålblåst och iskyla.”
(Finns endast till försäljning i vår fysiska butik i Jönköping.)

Reparatören – Exuviance Ultra Restorative Creme
”Först känns den här uppbyggande cremen som vax, men den smälter snabbt in i huden. Där ser fuktbindande natriumhyaluronat och reparerande fröolja till att göra huden mjuk och len.”

BB-krämen – Jane Iredale Glow Time Full Coverage BB Cream SPF 20
”Med en BB-kräm får du hudvård och lystergivande foundation i en enda kräm, visst är det bra! Glow Time har också spf 20 som är bra mot vintersol (tänk på att strålarna förstärks av att reflekteras mot snö).”

Askunge-masken – Decléor Flash Radiance Mask
”Pröva en snabbverkande gelmask som exfolierar snällt men bestämt. Då slipper du lagret av döda hudceller som gör hyn vinterglåmig och grå. Bäst av allt, den här godingen gör jobbet på tre korta minuter.”

Överrocken – Beauté Pacifique Gelcoat-C
”En överrock av fuktbevarande gelé låter galet men är bara så bra. Klappa in pyttelite över din vanliga dagkräm. Och ta lite mer under dagen när huden börjar kännas torr.”

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.