Okategoriserade

Hudoteket och NBE1000 får högsta betyg i Plaza Kvinna!

För ett tag sedan var det en tjej här från Plaza Kvinna som ville testa på en effektiv anti-age-behandling. Valet föll på NBE1000 (Nannic Beautifying Energy), ett exklusivt elektromagnetiskt system som bland annat behandlar:

– Hudföryngring och lyft
– Rosacea och couperoser
– Acneärr
– Rynkor
– Slapp hud
– Strie
– Fettvävnad och celluliter

Hudterapeuten Rebeca tog hand om henne och har utfört totalt sju behandlingar. Nu kan vi se resultatet i Plaza Kvinna nr 11, och till vår stora glädje kammade vi hem full pott inom alla kategorier! Fantastiskt kul tycker vi!

Rebeca, hudterapeut och spa-ansvarig.

Vad är det som gör NBE så effektivt?
Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att en kräm som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt när de specialutvecklade produkterna används tillsammans med NBE och man kan försäkra sig om att de aktiva substanserna verkligen når det undre hudlagret.

Hur går behandlingen till?
Behandling med NBE utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde mycket behagligt och effektivt masseras in i huden. Samtliga behandlingar genomförs helt utan nålar och utan smärta, utan kan beskrivas som en härligt energigivande massage. De specialutvecklade produkterna för varje behandlingsområde ger unika effekter helt utan biverkningar och synligt resultat erhålls redan efter första behandlingen.

Vill du också känna dig lyft? 
Läs mer om NBE och de behandlingar vi erbjuder på vår hemsida, eller ring vår reception för att boka tid på 036-120666.

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.