Hudoteket tipsarMakeup

Pigga upp makeupen!

Med detta färgsprakande kit kan du verkligen både pigga upp vardagsmakeupen samt få till en fantastisk fest och kvällsmakeup med några enkla knep. Förutom 3 st härliga skuggor innehåller kittet även en blush samt ett lipgloss i ordinarie storlek. Du får alla dessa produkter i en superfin kuvertväska. Perfekt att ha till nyårsminglet!

Free To Be Naturally Adventurous
Just nu kampanjpris, endast 549 kr (värde 1230 kr)

 

-Exquisite Eyecolor – Beigebrun ögonskugga som du kan ha som bas samt som vardagsskugga.

-Cleopatra ”Cleo” Eyecolor – Hasselnöt färgad djup ögonskugga, passar perfekt för att få en mer intensiv blick med naturlig look.

-Dare Liner Shadow – Lagunblå ögonskugga som ger en färgklick i makeupen. Använd den gärna på nedre fransraden för att få en riktig effekt.

-Morning Blush – Ljus persikofärgad rouge som ger en romantisk touch

-100% Natural Lipgloss in Sugar Cookie – Persikorosa lipgloss med plumpingeffekt

Du hittar kitet i vår butik och i webshopen >>

bareMinerals är en komplett makeupserie baserad på 100 % rena mineraler. De mineralbaserade produkterna är fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är ej testade på djur. bareminerals är ett av våra mest sålda makeupmärke i vår salong och webshop.

 

/ Sofie Silver
Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.