Guider, tips & kunskapHudoteket tipsarResorSolskydd

Sola smart!

Sola smart!

Nu när det äntligen har kommit lite kyla och vinter till Sverige laddar jag upp för solsemester. I slutet av januari drar jag hit…

Isla Mujeres, Playa del Carmen & Tulum i Mexico. Så nu kan du ju förstå att Blekansiktet (dvs jag) har bråda dagar med att planera vilka cremer (och böcker!) som ska med i packningen. Jag har upptäckt att bästa sättet att undvika soleksem är att inte sola så mycket (smart tjej), men då jag gärna promenerar, badar och faktiskt vill kunna vistas i solen har jag utformat en guide, som jag tipsat om tidigare.

En blekansiktes budord

Tips till dig som kanske bränner dig lätt, får soleksem och ja, vill ha lite allmänna råd om hur man solar smart.

Du vet väl om att solskydd är den bästa anti-age cremen man kan ha?

Nu vet jag att en del himlar med ögonen & tänker att ”ja, men jag vill ju faktiskt att det ska synas att man varit utomlands”. Det kommer det göra! Du blir brun trots att du ligger i skuggan och tar det försiktigt. Kanske inte som en brun läderväska, men det är ju inte speciellt snyggt ändå? Eller hälsosamt. Och inte så himla 2014 om jag ska vara ärlig.

Känner man ändå att lite färg på näsa och kropp vore trevligt så är ju buteljerad bränna ett hett tips. Här är min guide till hur man bäst får till det- utan ränder och orange nylle.

Bränna på burk

Enjoy!

PS. Och hur ofta får man kika i skyltfönster i januari och spontanköpa sommarplagg SOM MAN FÅR HA PÅ SIG SNART?! Extremt trevligt. Jag blev så till mig att jag slog till på den direkt.

Sommarklänning från Gina Tricot

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.