Resor

Cremer on the go!

Cremer on the go!

Från ett skönhetsevent till ett annat…nu drar jag till Stockholm för ett antal spännande möten med leverantörer om vad vi ska hitta på för skoj i höst. Jag ska även på Dermaromes (leverantören till Decléor, Carita, bareMinerals med flera i Sverige) 25-års kalas, det ska bli så skoj!

Tacka vet jag småförpackningar…

resestorlekar

Solskydd från Clarins //Body Lotion från Decléor //Transderma C & Transderma M // Solpuder ”The skinny dip” från bareMinerals // Eau Tropicale Edt från Sisley // Big Look- mascara från Pürminerals

Bästa resekompisarna!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Jag har några av den jag också:) perfekt när man ska iväg. Tänkte fråga dig ang transderma. Deras a vitamin kan det vara ngt för min hy med finnar och röda ärr jag vill bli av med? Eller finns det bättre alternativ. Har tittat lite på bp super3 booster. Är 27 år gammal och anv dermalogica i övrigt,

  1. Hejsan Nathalie!
   Transderma A är exfolierande och skulle kunna ge fin effekt på dina acneärr. Men just i detta fall när det både är orenheter och ärr skulle jag satsa på super3booster (men allra helst Clinical Super3booster). Den går också toppenbra att använda nu på sommaren. Så kan vi utvärdera efter ett tag och se läget, och eventuellt gå över till Transderma A i ett senare skede alt alternera att alternera med.

   Återkom gärna om du har fler frågor!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.