HudvårdMakeupPresentips

Winter is coming…och julkalendrar!

Winter is coming…och julkalendrar!

Men den stora frågan är ju…vilken ska man ha?! ALLA om jag fick bestämma. Och det fina är faktiskt att många kan man faktiskt kombinera 😉 Här kommer tips på fyra favoriter som kommer lysa upp Decembermornarna…och kvällarna!

Julkalender 2016

Bioline

Först ut är en kalender som jag tror kommer bli en riktig publikfavorit är denna kalendern från Bioline. Detta är verkligen drömkalendern för alla som är nyfikna på Bioline eller som redan är förälskade. Innehållet är de än så länge väldigt förtegna om, och det är ju faktiskt det som är meningen med julkalendrar, att det ska vara en överraskning varje morgon man öppnar det. Men en sak är säker- att 24 dagar med ”Bioline somethings” kan bara inte bli fel! Denna goding har inte släppts till försäljning än, men håll utkik nästa vecka…

Decléor julkalender | skonhetssnack.se

Decléor

För alla Decléor-lovers så är denna julkalender en väldigt trevlig sak. Guldig, lyxig och något som är nice med den här är att den innehåller två produkter som är i ordinarie storlek. Vill du lägga vantarna på den här samt se vad den innehåller (för den som vill veta i förväg) kan du göra det här.

Babor julkalender 2016|skonhetssnack.se

Babor

Nu till den kalendern som jag tycker att precis alla ska ha! Babors ampuller är något av det trevligaste som produceras till ansiktet. Någonsin. Det är en kurprodukt och alla kan använda dessa ampuller som en kur i December. Så varför inte ha en kalender på dagen och så den här på natten? Otroligt mycket win anser jag. Något annat som är win är att det är halva priset på ampullerna om man köper en julkalender kontra om man köper ampullerna normalt. Jag kommer bunkra av den här kan jag säga, strunt i att december tar slut, strunt i att du kör adventskalender till midsommar- din hud kommer att tacka dig. Babors julalender kan du läsa mer om här. 

bareMinreals Christmas Calendar | skonhetssnack.se

bareMinerals

Och så grädden på moset…en kalender med (typ) enbart smink från bareMinerals. Ja, även denna kan ju användas av alla för här har de ju tänkt till, de har lagt i nyanser som passar de flesta, så förvänta dig ingen foundation i denna (tur för mig, möhö). Denna kalender är den som jag tycker känns mest påkostad, ytan är liksom lite i typ och så tygrosett och så. himla. fin! Även i denna kalender så kan man få reda på hela innehållet i förväg, men vill man få en glad överraskning så kan man ju skippa att läsa hela listan, right?

Svårt att välja kanske, men som du ser behöver ju det ena inte utesluta det andra…;-) Nu ska jag packa mig hemåt för en fredag med räkor och vin, imorgon blir en resa till Ystad med massa trevligt inbokat. Ska också försöka se ”Bad moms”, har hört att den ska vara hysteriskt rolig. En hysteriskt rolig helg öskar jag dig!

Stor helgkram!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.