I Andreas liv...Kost

Krydda müslin till jul

Krydda müslin till jul

Jag kan knappt fatta att det är december nästa vecka, och första advent på söndag. Däremot är jag inte så stressad över det, mitt julpynt (tillsammans med min sambo) går ned i en skokartong. Alltså har vi ett pynt var- en ljusstake och en stjärna. Perfekt antal om du frågar mig.

Däremot så är jag en sucker för julsmaker. Kanel och nejlika är ju mumma! Och så några clementiner på det. För att verkligen maxa julkänslan ändrar jag receptet på min müsli (som du hittar receptet på här). Jag byter helt enkelt ut kanelen mot en påse ”Pepparkakskryddor”.

pepparkakskryddaOch man kan ju tro att det är onyttigt, men NEJ, müslin blir bara nyttigare med den här lilla kryddbomben. Kanel håller bland annat blodsockret på en jämnare nivå, och ingefära sägs ju vara bra för typ det mesta =)

pepparkakskrydda skonhetssnack.seHär har ni innehållet; kanel, ingefära, nejlika och kardemumma.

Andrea Olofssons MüsliOch åter igen, det är en superbra ge bort present även i jul, krydda för glatta livet och sätt på en röd rosett med en liten grankvist i eller något (ser framför mig det från en Leila Lindholm- bok =) )

För dig som vill ha julfeeling även i facet kan jag starkt rekommendera Peter Thomas Roth Clinical Peel & Reveal.

Peter Thomas Roth Clinical Peel & RevealJag har skrivit mer om den här, men den doftar ljuvligt juligt. Och så är det bra också.

Häpp häpp, nu åker Carolas Jul i Betlehem på för 17895:e gången…I LÖV CAROLA.

 

Over and out.

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.