MakeupTestat

Ögon & läppar på tåg

Ögon & läppar på tåg

Uppdatering på språng om produkter jag använder just nu.

Efter att min Jane Iredale Forever Pink tog slut helt hastigt och lustigt (för som sagt, läpprodukter tar ju ALDRIG slut) fick jag ta fram min lilla låda med andra läppgrejor för att kombinera ihop ett bra set att ha i väskan.

Jag är lite komplicerad när det gäller läppar. Antingen vill jag ha läppstift, men om det är ett traditionellt läppstift duttar jag helst på det med pensel, fingrar eller dylikt. Så att det inte har perfekta kanter, det ska se lite ut som jag har ätit bär. Det gillar jag. Alternativt använder jag läppenna på hela läppen, med ett läppbalsam eller glans över.

Andrea Olofsson|skonhetssnack.seSåhär sitter jag på ett tåg och ska lägga sista delen i makeupen (blev lite bråttom hemma) , endast iklädd några drag med kabukiborsten och vad som var kvar där i (bareMinerals Original Foundation Golden Fair. Växlar mellan den och Fairly Light, har ej bestämt vilken som är bäst) samt Youngblood Mascara Lengthening Blackout (Black). Jag har precis börjat testa den, då jag min favvo So Intense från Sisley ger väldigt mycket. Youngbloods fick jag för mig var lite mer ”naturlig” och det är precis vad den är. Plus att jag någonstans i bakhuvudet minns att jag läst att Marie Serneholt använder den, och Jessica Alba med. Och de är ju typ de snyggaste brudarna ever, och då måste den bara testas.

Dock anser jag att den ger mer längd än volym, och fransarna blir långa men ganska smala, iallafall för mig. Lite ”fjädriga” sädär. Summa summarum,  av det lilla jag provat tycker jag att det är en grym mascara för den som vill ha en ”osminkad look”, men som ändå inte vill se totalt naken ut.

Men som sagt, det var tid för läppar och nu kör jag på denna kombo:

moxielipliner skonhetssnack.sebareMinerals Moxie Lipliner Thrilled tillsammans med ett läppglans eller läppbalsam. Denna penna har blivit omskriven, främst för att den sitter så bra och det håller jag med om. Nyansen Thrilled ger en snygg så kallad ”nude” nyans på läpparna, vilket jag tycker är fint nu på hösten. Gärna till lite mer markerade ögon.

Fördelar

  •  Sitter på plats bra, och när den mattas ned blir det INTE en 90-talskant runt munnen. Mycket fördelaktigt skulle jag säga!
  • Har ett trevligt, ergonomiskt grepp med gummiyta.
  • Totalt är det åtta färger, och jag tycker att de har en bra balans mellan varmt och kallt, mörkt och ljust samt klara och mer murriga färger.bareminerals moxielipliner thrilled skonhetssnack.se

Hur tänkte de där?

  • Man har ju blivit bortskämd med att bareMinerals har vässare i änden på sina produkter. Det har de skippat här, vilket jag tycker är lite…snopet.
  • Detta ingen stor grej och inget som drar ned betyget på produkten men jag undrar dock hur de tänkte när de tryckte texten på pennan. Majoriteten av folk är ju högerhänta, men håller man pennan med höger blir texten upp och ned. Finns det någon gömd finess här? Det blir inte rätt när man står framför spegeln heller…Om du kommer på varför det är så får du gärna meddela, tills dess tänker jag att det helt enkelt är tryckfel. Eller tänkfel =)bareminerals moxie lipliner skonhetssnack.se

Till denna har jag hittills använt någon av dessa ovanpå. Om jag vill ha en nude nude look Clarins HydraQuench Moisture Replenishing Lip Balm, och om jag vill ha läpparna lite mer åt det rosa hållet Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer.

clarins lips skonhetssnack.seMycket nice om jag får säga det själv. Adios!

 

PS. Skulle såklart tagit bild på resultatet, men så var vi framme och ja- du vet hur det kan bli…=)

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.