I Andreas liv...

Ingen minns en fegis

Ingen minns en fegis

Nu har jag och min man påbörjat vår 14 dagar långa roadtrip. Rutten som är planerad är Stockholm till hans släkt> Gotland> Mellanlandning i Stockholm> Östersund och min släkt. 

Jag har aldrig varit på Gotland så det ska bli superroligt att se och uppleva, Nima däremot har jobbat på Ön så han har lite koll på do’s and dont’s. I vanlig ordning kretsar våra dagar kring vad vi ska äta, hur vi ska äta det, när vi ska dricka drinken och hur vi ska lägga upp det hela för att få plats med allt vi vill äta.

Däremellan vill jag smörja mig med creme, läsa bok och se någon form av ”vy” (allra helst vatten, men fält och berg går också bra 😉 ). Ganska lättroad ändå kan jag tycka.

I Östersund möter vi upp mina systrar och pappa och slår läger hos Farmor Eva. Den bestämda kvinnan på 85 bast som sagt ”ingen minns en fegis!”, citatet som jag aldrig glömmer och ofta får påminna mig själv om. Dessa ord uttalades när jag med darrande underläpp insåg exakt hur högt Ziplinen i Åre gick, och hur fort. 

Men som sagt, ingen mins en fegis, och efter det har jag även vågat mig på Zipline i Costa Rica (men inte utan darr på underläpp ska tilläggas, men det spelar ingen roll, så länge man gör det). 

Hudoväskorna är med!

Vi får se vad det blir för äventyr i år, på Nimas önskelista står cykla down hill i Åre som ligger en timma från Östersund. Ska suga på den en stund, ingen minns en fegis och så vidare…

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.