I Andreas liv...Kost

Nytt mellis, nytt märke & ny mästare!

Nytt mellis, nytt märke & ny mästare!

Jag är idag superglad! Supertrött men superglad. För följande tre saker…

 1. Nytt mellis! Vi har i helgen hjälpt min svärmor att flytta inkl att åka till IKEA på en söndag. Så jag är dels tacksam över att det är över och att jag överlevde =) Och mitt i all denna flytthetsfix måste jag såklart äta, jag är ju som en skalman. Jag har dock alltid tyckt att det har varit svårt att få tag i bra mellis på bensinmackar, de flesta yoghurtar och liknande är ju fullproppade med knasigheter…tills nu! ÄNTLIGEN har Arla kommit med naturell yoghurt med frön i en praktisk mellisförpackning. Samma sak som jag äter till frukost i princip. I love it! Bästa bästa melliset. De har även kommit med en drickvariant av naturell kvarg tror jag det var, grymt säger jag!
 2. Nytt märke! I fredags hade jag ett fantastiskt trevligt möte med ett märke som vi kommer att lansera på Hudoteket. GAH! Så galet roligt. Det händer så mycket på Hudoteket nu så jag vill knappt vara ledig. Råkade säga till min mamma tillika chef häromveckan ”Det är så skönt att vara ledig för då kan man få jobba i lugn och ro”. Det låter kanske lite vrickat, men faktum är att det är ju när man är ledig som de bästa idéerna kommer. Inte när man sitter på kontoret kl. 16.37 =)
 3. Ny mästare! Jag älskar tävlingar. Alla sorters tävlingar, men mest av allt sällskapsspel och musikquiz. Har lite större chans att vinna dem än om man jämför med exempelvis…erhm…bollsporter…;-) Förra veckan var jag och min kille i olika lag, tjejerna mot killarna på en middag med andra, men nu i helgen var vi i samma lag. Meningen var alltså att vi skulle spela MED varandra.Joråsåatte… Det var ju kul i ungefär fem minuter. Sedan när jag insåg att JAG kunde mer än min äldre och, i alla andra sammanhang, mer allmänbildade man var det ju himla skoj att spela mer MOT varandra.Han kunde typ fem saker och jag kunde resten. Mohöhöhöhö! Nya familjemästaren i ”På spåret” är Jag!

andrea superhappy|skonhetssnack.seEn annan sak man kan vara superhappy över är att vårt julpynt får plats i en skokartong och att det var färdigpyntat innan jag ens hunnit tänka lussebulle. Weeei!

En trevlig söndagkväll och första advent önskar jag dig, själv ska jag se sista avsnittet av Bron. Så spännande så jag smäller av!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

2 kommentarer

 1. Hej! Jag har paulas choice just nu och köpte transderma o nu från er, blev rek den plus m egentligen som nattkrämer. Men kände båda blev lite för mycket för min plånbok.. Men kan o användas under vilken kräm som helst tycker du? PC barriär repair ger en del fukt. Är dock aning torr nu på vintern o mindre fet i t-zonen. Kanske behövs nån annan över serumet? Har lite röda ärr, lite kärl och vill ha anti age med.

  1. Hejsan Eva! Ursäkta mitt sena svar på denna kommentar, men den hade av någon konstig anledning lagt sig bland skräpposten. Transderma rekommenderar inte att man använder produkter som innehåller syror tillsammans med Transderma O, så det tycker jag att du ska undvika. Jag har aldrig varit i kontakt med Paulas Choice, så dem vet jag inte så mkt om, men en creme som är toppen att ha över är Bioline Desense. Och då kan du antingen välja Bioline Desense Moisturizing Cream eller Bioline Desense Nourishing Cream, och det är den jag rekommenderar om du känner dig torr. Den kan du både ha dag och natt över Transderma O. Det framkommer inte riktigt i texten på hemsidan, men den jobbar även lite anti-age.

   Hoppas denna kombo blir bra för dig!
   Kram Andrea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.