Fakta om hudvårdsmärkenGuider, tips & kunskapHudvård

Natura Bissé – Hudvård i världsklass

Natura Bissé – Hudvård i världsklass

Nu har det gått två veckor sedan Natura Bissé lanserades i Sverige, och vilket gensvar! Det verkar som att det är många som väntat på att detta märke ska bli tillgängligt här. Det har också kommit många frågor. ”Vilka produkter ska man ha?””Om man bara ska testa en eller två produkter, vilka ska man satsa på då?” Svaret på det är ju väldigt individuellt, men idag vill jag berätta mer om mina favoriter just nu hos Natura Bissé. Med betoning på ”just nu” då det lär bli fler…

Natura Bisse 1979|skonhetssnack.se

Men om vi ska ta det lite från början. Natura står för kärna, natur, kropp och fräschör och Bissé står för förförelse, stil, elegans, glamour och lyx. Natura Bissés första cremer såg dagens ljus 7 juni 1979 och företaget grundandes av Riccardo Fisas Mulleras.

Riccardo Fisas Mulleras Natura Bisse|skonhetssnack.seRiccardo Fisas Mulleras | Foto: Naturabisse.com

Han hade sett de fina effekter som hydrolyserat elastin och kollagenproteiner hade på huden när han jobbade i matindustrin. Så han anställde ett team specialister och han har sedan dess fortsatt att ta fram produkter som revolutionerar marknaden. Riccardo Fisas Mulleras.Han gick bort år 2012 och sedan dess är det hans familj som för märket framåt.

Familjen Fisas Mulleras | Foto: Naturabisse.com

Enough med historia! Nu till cremer! Dessa gosiga, härliga, väldoftande förpackningar. De två serier som jag fastnat mest för är The Cure Collection och C+C Vitamin Line.

Och så lite små andra godsaker =)

Jag ska säga såhär i början också att produkterna är extremt högteknologiska och innehåller mängder med spännande ingredienser. Jag har länkat till de fullständiga produktbeskrivningarna där du kan läsa ännu mer (och då har vi ändå inte kunnat ta med allt vi lär oss på kursen, har aldrig varit med om maken till avancerade produkter)

Natura Bissé Diamond White Rich Luxury Cleanse

Natura Bisse Diamond Cleanser closed and alone |skonhetssnack.seVi måste bara ta en minut och prata om Natura Bissé Diamond White Rich Luxury Cleanse.

Jag skulle ju egentligen inte testa den här, för den är ju egentligen inte för mig (kanske för en något äldre hud). Men så testade min ännu yngre kollega den här och skrek dagen efter på jobbet: ”Den är fantastisk! Jag SKA bara HA den!”. Så då var jag tvungen att se what the fuzz was about. Natura Bisse Diamond Cleanser closed|skonhetssnack.se

Och alltså…Detta är en käftsmäll till rengöring! En lätt gelé som blir helt mjuk och oljig på huden, så man kan stå och massera och massera och massera. Den tar bort makeupen i ett nafs och doftar svagt av lavendel. Men det är egentligen inte det som är grejen… det är resultatet efter. Och på morgonen när man vaknar. Det är en sån magisk lyster! Jag kände mig så himla snygg va. Det är granatäppleextrakt som är roten till lystern här. Rengöringen ligger i Natura Bissés Diamond Collection, som är den mest kända och prisvinnande serien hos Natura Bissé. Har dock inte hunnit testa på mycket mer än rengöringen i den serien =)

Natura Bisse Diamond Cleanser open|skonhetssnack.seDenna burk är en rejäl en, det kan du se på översta bilden. Men där snackar vi att du har rengöring i ett år (om inte mer, fasansfullt dryg). Så Natura Bissé Diamond White Rich Luxury Cleanse är för dig som vill testa något alldeles speciellt när det kommer till rengöring. Amen.

 Natura Bissé The Cure Collection

Natura Bisse the cure collection__|skonhetssnack.seThe Cure Collection. Grymma produkter för dagen och även här är det lyster som är ledstjärna. I löve lyster! Natura Bissé säger själva att den här serien är för den ”stressade människan med aktiv livsstil”. Innehåller massor av renande och skyddande ingredienser.

Natura Bisse the cure cleanser duo|skonhetssnack.se

I denna serie finns Natura Bissés cremigt fluffiga rengöringscreme och ansiktsvatten. Natura Bissé The Cure All-In-One Cleanser samt Natura Bissé The Cure Hydro Gel Toner.

Natura Bisse the cure hydro gel toner|skonhetssnack.seAnsiktsvattnet är i en lätt geléform så den kan man pumpa upp i handflatan och klappa in i huden om man vill.

Natura Bisse the cure duo|skonhetssnack.seNatura Bissé The Cure Sheer Cream och Natura Bissé The Cure Sheer Eye. En superkombo till dagen. Båda innehåller pigment som anpassar sig till huden och ger en fin lyster och lätt täckning. Fukt fukt och fukt, samt läkande och anti-age.

Natura Bisse the cure cream open|skonhetssnack.seNatura Bissé The Cure Sheer Cream…

Natura Bisse the cure cream on hand|skonhetssnack.seGer lyster!

Natura Bissé C+C Vitamin Line

Natura Bisse c vitamin cream|skonhetssnack.seMin andra favoritfamilj i hos Natura Bissé är C+C Vitamin Line. Där finns en creme med SPF 10 för den som hellre har ett alternativ utan färg. Natura Bissé C+C Vitamin Creme SPF 10 doftar precis som en c-vitamincreme ska dofta tycker jag. Ljuvligt!

Natura Bisse c vitamin cream open|skonhetssnack.seNatura Bisse mask and peeling |skonhetssnack.seI denna serie finns också dunderkombon till peeling och mask. Natura Bissé C+C Vitamin Scrub och Natura Bissé C+C Vitamin Soufflé Mask.

natura bisse c vitamin peeling hand|skonhetssnack.sePeelingen är både mekanisk (från nyponfröextrakt) samt kemisk (AHA-syror från bitterapelinextrakt). Den ger mycket fukt samt har en uppklarnande effekt på hudtonen. Den är för både ansikte och kropp, så för den som är åt det känsliga hållet i huden rekommenderar jag att bara applicera den som en mask och låta AHA-syrorna sköta peelingen. På kroppen kan man med fördel dra nytta av kornen.

natura bisse c vitamin peeling souffle mask|skonhetssnack.seNatura Bissé C+C Vitamin Souffle Mask. Ah! Den doftar glass och konsistensen är som en våt dröm för maskälskare. Man kan bara inte gilla den här masken (fastställer jag enhälligt). Den är på allvar som en dröm, innan man ens pratat om resultatet.  Denna mask är toppen för stressad, oelastisk, uttorkad och och solskadad hud. Och trots att den verkar himla gossig ska här inte sovas med någon mask inte. Nej, detta är en mycket aktiv mask och det kan man till och med känna när man lägger på den. Det värmer lite.

natura bisse c vitamin mask hand|skonhetssnack.seKolla fluffet i konsistensen!

Insåg nu att jag hade fler favoriter än vad som är rimligt att det ska få plats i ett blogginlägg. Så det kommer fler inlägg om produkter som jag gillar hos Natura Bissé var så säker!

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

10 kommentarer

 1. Hej!
  Jag funderar starkt på att testa det här märket:) men vilka produkter ska man välja, allt låter ju bra:) Jag har en blandhy, lätt för att få finnar, yttorr, blank i t-zonen. Jag vill jobba förebyggande mot rynkor då man närmar sig 35…..
  Hälsningar Caroline

  1. Hejsan Caroline! Tack för din fråga, inte konstigt att du är sugen på att testa, det är verkligen grymma produkter.
   Jag rekommenderar dig följande:

   Morgon
   Rengöring: Natura Bissé The Cure All-In-One Cleanser
   Ansiktsvatten: Natura Bissé The Cure Hydro Gel Toner

   Serum: Natura Bissé Stabilizing Complex
   Creme/solskydd:Natura Bissé C+C SPF 30 Oil-free Macroantioxidant Sun Protection
   Ögoncreme:Natura Bissé Essential Shock Intense Eye and Lip Treatment

   Natt: Samma rengöring, ansiktsvatten och ögoncreme. Men att du byter till nedan serum om creme:
   Serum: Natura Bissé Essential Shock Intense Complex
   Creme: Natura Bissé Oxygen Cream

   En till två gånger i veckan:
   Peeling: Natura Bissé Glyco Extreme Peel
   Mask: Natura Bissé Oxygen Finishing Mask

   Nu har jag rekommenderat det som jag tycker vore en optimal kombo för din från natura bissé, baserat på vad du berättat om din hud. Hör av dig om du har fler frågor eller funderingar!

   Kram Andrea

  2. Hejsan Caroline! Tack för din fråga, inte konstigt att du är sugen på att testa, det är verkligen grymma produkter.
   Jag rekommenderar dig följande:

   Morgon
   Rengöring: Natura Bissé The Cure All-In-One Cleanser
   Ansiktsvatten: Natura Bissé The Cure Hydro Gel Toner

   Serum: Natura Bissé Stabilizing Complex
   Creme/solskydd:Natura Bissé C+C SPF 30 Oil-free Macroantioxidant Sun Protection
   Ögoncreme:Natura Bissé Essential Shock Intense Eye and Lip Treatment

   Natt: Samma rengöring, ansiktsvatten och ögoncreme. Men att du byter till nedan serum om creme:
   Serum: Natura Bissé Essential Shock Intense Complex
   Creme: Natura Bissé Oxygen Cream

   En till två gånger i veckan:
   Peeling: Natura Bissé Glyco Extreme Peel
   Mask: Natura Bissé Oxygen Finishing Mask

   Nu har jag rekommenderat det som jag tycker vore en optimal kombo för din från natura bissé, baserat på vad du berättat om din hud. Hör av dig om du har fler frågor eller funderingar!

   Kram Andrea

 2. Hej Andrea jag är jätte sugen o testa denna serie har testat så mycke serier men blir aldrig riktig nöjd, vad tycker du ja ska andvända till min torra/ känsliga hy, är 48 år o har börjat få lite linjer/ rynkor som ja inte vill ha Kram Nettan.

  1. Hejsan Nettan!

   Här kommer en rekommendation till din hud =)

   Rengöring: Natura Bissé Tolerance Cleanser, Morgon och kväll.
   En rengöring som grundligt rengör huden men samtidigt lugnar och återfuktar.

   Ansiktsvatten: Natura Bissé Tolerance Toner, Morgon och kväll efter rengöring
   Detta ansiktsvatten hjälper huden med återfuktning samt ge lyster.
   Ansiktsvattnet hjälper även huden att förbereda sig inför efterföljande produkter.

   Peeling: Natura Bissé Tolerance Enzyme Peel 1-2 gånger i veckan
   En snäll peeling som lugnar en känslig hy och tar bort döda hudceller för en klarare hy.

   Serum: Natura Bissé Essential Shock Intense Complex/Natura Bissé Intensive Tolerance Booster Dag/kväll
   Det första serumet motverkar synliga linjer och rynkor, är fukt och näringsgivande. Hjälper huden att återfå sin lyster.
   Det andra serumet dämpar rodnader och irritationer, återfuktar samt ökar spänsten i huden.

   Ögoncreme: Natura Bissé Eye Recovery Balm, Dag
   Denna ögoncreme minskar mörka ringar och svullna ögon. Den lugnar irriterad hy och stärker den tunna huden runt ögonen.

   Nattcreme: Natura Bissé Tolerance Recovery Cream/ Natura Bissé Diamond Extrem Mask, Kväll
   En vårdande crème som skyddar huden från både yttre och inre påfrestningar. Cremen stärker och lugnar huden från rodnader och om det finns irritationer.
   Som en extra boost har jag gett förslag på att du kan sova med en mask 1-2 gånger i veckan förslagsvis i samband med peeling. Masken återfuktar, motverkar linjer och rynkor, förhindrar hyperpigmenteringar och skyddar hudens barriär.

   Dagcreme: Natura Bissé Tolerance Recovery Cream Dag
   Här har jag rekommenderat samma som nattcremen.

   Hör av dig om du har fler frågor eller funderingar!
   Kram Andrea

 3. Hej Andrea jag är jätte sugen o testa denna serie har testat så mycke serier men blir aldrig riktig nöjd, vad tycker du ja ska andvända till min torra/ känsliga hy, är 48 år o har börjat få lite linjer/ rynkor som ja inte vill ha Kram Nettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.