HudoteketI Andreas liv...

Happy Friday & finbesök av Transderma

Happy Friday & finbesök av Transderma

Ytterligare en händelserik vecka har nått sitt slut. Det är galet vad tiden går fort. Min lillasyrra som nyss var en liten liten knodd som låg på min arm medan jag läste ”Kalla kårar” har fyllt 16 och får övningsköra (samtidigt övningskör jag med min sambo som också ska ta körkort, haha). Såg ett program om rymden häromdagen och då blir jag sådär blödig och tänker på livet, om hur kort det är och hur tacksam man ska vara för den lilla tiden man fått tilldelat sig här på jorden. Och det passar ju bra, då det är Thanksgiving helg och allt! Denna vecka är jag extra tacksam för detta: (ja, förutom att jag är frisk och så vidare)…

1. Fina kollegor!

Jag jobbar mycket på språng, men när jag väl är på plats i Jönköping är det ett sant nöje att få jobba med dessa pärlor! Vi har ju nästan 30 brudar som jobbar på Hudoteket, men jag hänger mest med brudarna ovan som är hudterapeuter i webshopen. Och i onsdags roade vi oss med en fotosession, och my gad vad roligt vi hade! Sjukt fotogeniska! Själv hängde jag bakom kameran, nej, inte som fotograf utan som allmän dirigent, blåsmaskinist och assistent. Det kanske inte märks alla gånger, men jag läste faktiskt mediaprogrammet med inriktning foto på gymnasiet så jag har en massa åsikter om allt, haha. När jag själv fotar nu för tiden blir det ofta hellre än bra =)

  graziella & andrea at Hudoteket | skonhetssnask.seFoto: Erika Tapper

2. Fina samarbetspartners!

Det så roligt när leverantörer kommer och hälsar på, och nyss hade jag en heldag med Graziella och Erika Tapper som är PR-ansvarig för Transderma. Dels var de nere för utbildning av alla tjejer i nya Transderma O men också för att planera för allt kul som händer 2016. Det är en ära att få jobba med så många fina varumärken och Graziella är otroligt duktig på det hon gör och verkligen intressant att lyssna på. Så det var en höjdpunkt!

3. Fin sambo!

Ja, nu ska jag ta fredagkväll och parkera mig i soffan med mannen. Han och jag ska vara i samma lag och tävla mot de i tv-rutan på ”på spåret”. Förra veckan var vi hemma hos ett annat gäng och då förlorade mitt lag med två ynka poäng. Så nu ligger jag i hårdträning inför nästa vecka veckas nya kamp. Skam den som ger sig…=)

Andrea Olofsson Glitter dress | skonhetssnack.se

Trevlig helg!
Stor kram

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.