Hudvård

Ansiktsvatten i gåva från M Picaut Swedish Skincare!

En favorit hos många av våra kunder är M Picaut Swedish Skincare, en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet skapad av härliga Mette Picaut! För Mette började allt med en längtan efter produkter som inte bara var naturnära, ekologiska och fantastiska för hyn, utan som även tillfredsställde hennes eget sinne. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. Tillverkningen sker i Sverige.


Erbjudande!
Vid köp av 2 valfria produkter fån M Picaut medföljer just nu Hydrating Water, ett ansiktsvatten i sprayform som ger intensiv återfuktning och balanserar huden, samtidigt som det tar bort de sista resterna av make-up. Ansiktsvattnet ökar celluppbyggnaden, verkar lätt sammandragande på porerna och förbereder huden för vårdande produkter. Det återställer hudens pH-värde direkt för att inte störa hudens syramantel och bevara dess naturliga skydd. Dessutom tar ansiktsvattnet bort de sista smuts- och makeup-resterna på huden, vilket gör att nästkommande produkt (serum och creme) slussas djupare ner och blir mer effektiva. Värde 259 kr.

Till erbjudandet

 

 

//Ida, Marknadsansansvarig

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.