BehandlingarHårvårdHudoteket tipsarHudvårdMakeup

Tips inför Mors Dag!

Snart är dagen här då det är dags att fira alla mammor lite extra, närmare bestämt den 26 maj då det är det Mors Dag! Vad passar väl bättre än ett presentkort på en skön behandling för ansikte eller kropp?! Våra bästa presentkortstips hittar du här

För dig som inte bor i närheten av vår salong eller som hellre ger bort en gåva i present kommer nedan en rad härliga och prisvärda förslag på produkter som garanterat kommer att göra din mamma glad!

 

1. Björk&Berries Wild Strawberry Body Kit Pris 250 kr (325 kr)

Njut av en naturlig doft av svenska smultron med detta prisvärda kit från Björk&Berries! Kitet innehåller en body wash och en body lotion i ordinarie storlekar från Wild Strawberry-serien, med 95-99% ingredienser från naturligt ursprung.

 

2. Decléor Aroma Sun Face & Body Kit Pris 655 kr (840 kr)

Nu finns Decléors effektiva solskyddsprodukter till specialpris! Kitet innehåller ordinarie storlekar av solcremer för såväl ansiktet som kroppen med SPF 30, som ger ett bredspektrigt skydd mot solens skadliga strålar. Det medföljer dessutom en After Sun i resestorlek att vårda kroppen med efter solexponering. Huden skyddas mot solskador och förtida åldrande samtidigt som den hålls återfuktad och mjuk.

 


3. Decléor Try Me Kit Hydra Floral Pris 325 kr (600 kr)

Upptäck Decléors naturliga hudvård till specialpris med detta härliga prova-på-kit! Kitet passar alla hudtyper och är idealiskt att ha med på resan. Det innehåller rengöring, ansiktsvatten, aromessence, dagcreme och nattbalsam ur Hydra Floral-serien, som verkar intensivt fuktgivande och ger ny friskhet och lyster.

 

4. Macadamia Natural Oil Canteen väska Pris 556 kr (695 kr)

Nu har du möjlighet att köpa ett komplett set med Macadamias vårdande och fuktgivande hårprodukter förpackat i en snygg och praktisk väska. Perfekt för resan eller att ge bort som present. Väskan innehåller en djupkverkande hårmask, ett återfuktande schampo, en närande hårolja samt en unik utredningskam.

 

 

6. Sans Soucis Moisture Deep Moist Depot Aqua Benefits Set Pris 459 kr (684 kr)

Upptäck ett perfekt fuktgivande kit från Sans Soucis till ett förmånligt pris! Kitet innehåller det populära fuktserumet Deep Moist Depot samt en fuktboostande 24-timmarscreme. Produkterna är från Moisture-serien, som verkar intensivt återfuktande och utslätande. De passar alla hudtyper som behöver extra fukt och ger en mjuk och len hud.

 

 

7. Youngblood Purely the Basics Kit Pris 515 kr (760 kr)

Ett startkit från Youngblood ldär man kan prova deras fantastiska produkter till ett extra bra pris.  Innehåller allt du behöver för att få en snygg basmakeup. Dessutom medföljer en guide på hur du använder produkterna i kitet. Finns i nyanserna Light, Medium och Tan.

 

I vår butik och webshop hittar du självklart fler härliga gåvor!

 

//Ida, Marknadsansvarig

 

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.