HårvårdHudoteket tipsar

Beroende av hårspray!

Bild från filmen ”Hairspray”

Jag vet inte hur ni har det, men själv är jag totalt hårspray-beroende. Jag måste alltid ta minst ett ton spray när jag gör i ordning håret på morgonen, och sedan ta ännu mer under dagen ifall det mot förmodan skulle ha tappat lite form. Givetvis behöver man inte så mycket hårspray egentligen, i alla fall inte om man bara ska fixera sin frisyr, men jag använder hårspray som styling också för att ge håret en viss form och stuns. Mina föräldrar brukar skämta om att jag alltid ”boffar” upp håret, vilket ska beskriva när jag puffar upp håret och fixar till det stup i kvarten 😉
Har du också någon (o)vana med håret som du alltid gör? Som att dra luggen åt sidan, ta håret bakom öronen, lägga håret på ena sidan etc. Skulle vara kul att höra!

Hur som helst så har vi ett kalasbra erbjudande på hårspray nu, för alla er som är lika beroende som jag. Just nu får du en kraftigt fixerande hårspray i resestorlek på köpet när du handlar Matrix Vavoom Extra-Full Freezing Spray. Jag har alltid med en hårspray i resestorlek i partyväskan när det är dags för fest, och jag skulle inte drömma om att ta med den vanliga stora hårsprayen på resan – tar på tok för mycket plats! Så genom det här erbjudandet får du ett hårspray du kan ha hemma och ett som du har med dig på resande fot. Perfekt!
Till kampanjen >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.