I Andreas liv...

Och så kom Hollywood

Och så kom Hollywood

Under min uppväxt har jag väldigt ofta kläckt kommentarer som ”sådär ska jag se ut när jag gifter mig” eller inte minst när vi ser på film och säger (typ när jag ser Hogwarts i Harry Potter) ”var tror ni man kan hitta ett liknade slott i sverige…till ett bröllop menar jag?”. Likaså har jag tänkt mig att frieriet absolut ska ske med min blivande äkta hälft stående på knä framför mig (och gärna på en klippa/vid ett vattenfall/på en rosenåker (yes, på film finns det säkert rosenåkrar)…

Därför har mina vänner alltid lite lätt skämtat om att jag minsann alltid ska ha det som i Hollywood. Ja, det kan jag väl erkänna att jag velat. Och vet du vad, det man affirmerar får man…för den tolfte februari 2016 kom Hollywood till mig!

Eller rättare sagt till Göteborg. Min kille sedan fem år gick ned på knä på en resturang och frågade om jag ville gifta mig med honom. OM jag ville! Dock blev jag så tagen av stunden och the fact att han hade gått och köpt an actual ring att jag lite glömde bort att tacka ja direkt. Men han krävde det innan han trädde ringden på fingret, och tur var väl det =)

Andrea Olofsson engagement ring

Han trodde att han var lite osynlig i ett hörn när han gjorde det, men när han sedan står där på knä och jag får en ring på fingret hör jag hur det börjar klappas. Och klappas. Snart står halva resturangen upp och applåderar och tjoar på en av Göteborgs största och mest välbesökta resturanger. Ja, du hör ju vad det låter som…Det låter som i Hollywood!

Jag blev helt tagen, vi hade ju precis köpt lägenhet. Och då trodde jag att kvoten för stora, vuxna saker liksom var fylld för i år. Men icke! Så nu sitter jag här, i mitt kartongfort (yes, flytten går nästa vecka) och bara ler. Ibland tar jag paus för att få vredesutbrott på alla förbannade grejer som man inte vet om man kan packa ännu som ligger och är irriterande. Men i övrigt gör jag det. Och det gör han med. När han inte får vredesutbrott över att jag kommer hem med pendelväskan och lägger liksom ovanpå all annan bröte som ligger i hallen nu innan flytt (men vad ska jag göra, det är ju kartonger överallt annars!?). Men ja, annars så ler han också. Och det ska vi fortsätta göra i all evig tid, och lyckliga ska vi vara också.

För det är man i Hollywood.

 

bilen glada

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

1 kommentar

  1. Men åh vad romantiskt . Stort grattis till er:D Min webbläsare krånglar så har inte lyckats läsa hela texten men hade han lyckats hålla det helt dolt eller hade du några aningar att han planerade något att han var hemlighetsfull eller kom det som en blixt från klar himmel?

    Va kul asså var är drömresemålet sen då när ni ska bestämma bröllopsresa? Blir lite längre än Göteborg gissar jag=P

    Ska bara säga att mr impuls här har gått tbks till Biodroga MD igen =P BP har fantastiska produkter och mina recensioner står kvar men funkar inte för min hy tyvärr på daglig basis. Paradoxe krämen sjunker aldrig in i hyn och ligger kvar på huden sen är det oljiga paraoxe serumet för oljigt. Men kommer behålla super 3 boostern som nattkräm och börja använda Biodrogas radiance gel igen nu när jag vant mig vid korniga peelingar . Man ska inte hålla på krångla till det utan om man är lyckligt lottad som hittat något som funkar ska man typ fasiken fortsätta med det också. Ingenting kan bli bättre utan på sin höjd om möjligtlika bra så varför gå igenom besväret liksom.

    Men skit i mig nu=P asså vilken underbar kille. Hur träffades ni från första början? Va kul först superfina lägenheten sen nu detta också:) Alla lycka till er:)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.