Hudoteket tipsarHudvårdI media

Björk&Berries Green & Clean i ny, snygg design!

De absolut snyggaste produkterna vi har på Hudoteket måste vara Björk&Berries. Deras nya förpackningsdesign har blivit nominerade till svenska designpriset, och jag är inte ett dugg förvånad – se så fina de är!

Sist ut att få en total ”makeover” var serien Green & Clean, vars produkter har en naturlig, frisk doft av björk och gurka. De härliga kroppsprodukterna innehåller inga parabener, mineraloljor, färgämnen eller syntetiska dofter, men däremot 95-99% ingredienser med naturligt ursprung! Det är ett svenskt märke med fokus på svenska råvaror, och produkterna är alla tillverkade i Sverige.

I det senaste numret av Plaza Kvinna tipsade de om Green & Clean-serien, som trots vintern får redaktionen att ”längta till våren” med sin härliga doft!

Du hittar Björk&Berries sortiment i vår butik och webshop >>

Julklappstips!
Björk&Berries vackra produkter är perfekta att ge bort i julklapp och passar till alla hudtyper. Nu till julen finns dessutom extra prisvärda julkit att skämma bort någon du tycker om med. Kiten kostar endast 199-250 kr (värde 265-325 kr) och kommer garanterat att bli uppskattade! Beställ idag eller imorgon 18/12 för att garanterat få hem din beställning innan jul, eller besök vår butik i Jönköping.

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.