Okategoriserade

Volymgalen!

Jag vill ge ett tips om en underbar produkt för alla som vill ha ett naturligt snyggt fylligt hår.

Mitt hår är typisk skandinaviskt, jag har tunna, fina och många strån. De är svårt att få volym i håret utan att använda nån styling alls, men de är precis de resultatet jag vill åt- att de ska se naturligt fylligt ut utan att de inte är massa produkter i. Ungefär samma känsla som man vill med ett par jeans, de ska se sådär snyggt slitna ut, inte tillgjort slitet, om ni förstår?!

Produkten som jag fick rekommenderad av min frisör här på Hudoteket är
Matrix Biolage Full-Lift Volumizing Mousse. En mousse som ger ditt hår en fantastisk volym och ett makalöst lyft, då det lyfter håret från rot till topp. Resultatet blir ett glänsande hårsvall med en flexibel stadga som håller hela dagen. och ett plus är att produkten doftar sådär härligt sommarfräscht.

En annan produkt som jag inte heller kan leva utan är Matrix Design Pulse Megadust, den ger också underverk för mitt platta ostyrsliga hår. Några ”puff” av detta pulver i hårbotten och frissan är på plats!

 

 

 

Matrix Biolage Full-Lift Volumizing Mousse 250 ml i gruppen Hårvård / Styling / Mousse hos Hudotekets Webshop (35346150)Matrix Design Pulse Mega Dust Volume Texturizer 7 g i gruppen Hårvård / Styling / Polish/vax hos Hudotekets Webshop (35340796)

 

 

 

/ Sofie Webshopsansvarig Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.