Okategoriserade

Julklappstips!

Ända sedan slutet på oktober har julkit efter julkit levererats till oss, men det är först nu som jag verkligen börjar komma i julstämning. Granen lyser så grann och fin i butiken, vi har dukat upp glögg och pepparkakor lite här och var och längtan efter julmusik och luciatåg känns allt starkare.

Är det något vi i personalen på Hudoteket älskar så är det julkit – de är ju så fantastiskt fina att man skulle vilja norpa åt sig allihop! Jag tänkte nu dela med mig av mina favoritjulklappar från skönhetsvärlden i år – klicka på bilderna för att läsa mer om dem i vår webshop. Titta och njut!

  • Decléor’s julboxar blir bara bättre och bättre för varje år. Exempelvis det här kitet för alla hudtyper innehåller dagcreme och ögoncreme i ordinarie storlek, samt en resestorlek av en aromessence, ur den populära Hydra Floral-serien. Som grädden på moset får man dessutom ett dekorativt smyckesträd att hänga sina halsband och ringar på. Jag vill ha! Finns för fler hudtyper.

  • Davines julkartonger är så snygga att de kan användas som inredning, och dessutom innehåller de kanonprodukter: schampo och balsam i ordinarie storlek, samt en resestorlek av Oi Oil, som har blivit många bloggares stora favorithårolja. Finns i 4 varianter för olika hårtyper.
  •  Den här ögonskuggepaletten från bareMinerals skapar ha-begär direkt hos mig. De skimrande nyanserna är exklusiva för det här kitet och passar såväl till vardags som på julfesterna. Borsten är en favorit då den har både en vanlig ögonskuggsborste och en liten tunnare borste, och därtill får man en ögonlocksprimer som jag använder själv och vet är helt ovärderlig. Skuggorna sitter som berget hela dagen (och natten)!

  • Trots att det här är en av Björk&Berries julboxar så doftar den alldeles oemotståndligt av svensk sommar. En perfekt present till den som inte tycker om vintern sådär jättemycket och behöver drömma sig bort. Dessutom är detta kit med shower gel och body lotion fantastiskt prisvärt – endast 250 kr! Det har redan blivit en storsäljare, så skynda innan de tar slut…
  • Mitt sista älsklingskit är den här boxen från Nashi Argan, vars utseende andas stilren lyx. Det innehåller schampo, balsam och hårolja, och de här produkterna doftar nog godast på hela Hudoteket (om jag får bestämma). Beroendeframkallande!

Men givetvis är dessa bara en liten bråkdel av alla de kit som vi har – jag kan garantera att det finns något för alla. Klicka dig vidare till vår kampanjsida för att se alla våra julklappstips, eller besök oss på Östra Storgatan 6 så hjälper vi dig att hitta en gåva som passar. Glöm inte – även du förtjänar att skämmas bort, kanske med en julklapp till dig själv?
Till alla julklappserbjudanden >> 

Tips! Ge bort ett presentkort!
Om du eller den du ska ge en julklapp till bor i Jönköping kanske ett presentkort på en skön behandling vore något? Är det något som man inte kan få för mycket av så är det sköna upplevelser som vårdar kropp och själ. Vi har fina presentkortserbjudanden där mottagaren får extra mycket behandling för pengarna. Läs mer på vår hemsida här >>

Lycka till med julklappsköpen!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.