I mediaMakeup

Toppbetyg för bareMinerals och Youngblood!

En mineralfoundation verkar både lugnande och läkande på huden och skyddar dessutom mot solen, de flesta mineralsfoundations innehåller runt SPF15. På dagen kan man välja att lägga ett tunt lager för att jämna ut hudtonen medan man på kvällen kan välja flera lager för ett mer täckande underlag.

Mineralfoundations har många fördelar och i senaste numret av Amelia testas olika märken. Man tog hänsyn till hur lättarbetad produkten är, känslan och slutligen resultatet.  Två av våra märken,  Youngblood och bareMinerals, var med i testet och båda fick 5 poäng av 5 möjliga!

 

Youngblood består av 100% mineralmakeup som jobbar i synergi med huden. Youngblood har en komplett makeup-serie med mineralfoundations (finns i pulverform, pressade och flytande), concealer, kroppspuder, rouge, ögonskuggor etc. Deras mineralfoundation ger vacker, naturlig och frisk lyster och passar alla åldrar och hudtyper. Innehåller SPF15.

 

bareMinerals är en komplett makeupserie baserad på 100 % rena mineraler. De mineralbaserade produkterna är fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är ej testade på djur. bareMinerals Foundations SPF 15 jobbar med huden, inte mot den. Flera av mineralerna har vårdande effekt och motverkar torr hud och hudirritationer, samt även hudens åldrande tack vare skyddet mot solen. bareMinerals passar alla hudtyper, även känslig och oren hud.

 
//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.