Okategoriserade

Värm dig med Decléor Winter Balm Collection!

Den här hösten har känts isande kylig ända från starten, och redan i september blev jag sugen på att leta fram vinterjackan. Det blir svårare och svårare att ta sig ur den varma sängen, för visst vill man ha ett varmt och skyddande täcke mot kylan med sig jämt? Vi är nog många som börjar pälsa på oss ordentligt med härligt tjocka stickade tröjor och mysiga halsdukar, men glöm inte bort att också huden behöver extra vård och omtanke under vintern.

Hudvårdsmärket Decléor är vida känt för sina aromatiska produkter, och bland dem finns ljuvligt doftande och intensivt vårdande balsam för såväl ansiktet som kroppen. Dessa balsam är 100% naturliga och baserade på essentiella oljor och växtextrakt, som tillför rikligt med fukt till en vinterspröd hud och gör den mjuk och len igen.

Den här vintern har Decléor lanserat två fina kit med vårdande balsam för hela kroppen, nämligen Winter Balm Collection. Kiten innehåller ett nattbalsam (för antingen alla hudtyper eller mogen hud, beroende på vilket kit du väljer), ett läppbalsam och ett massagebalsam, som tillsammans djupbehandlar, reparerar och stärker huden på djupet. Du får en ungdomlig och återfuktad hud i ansiktet, härligt mjuka läppar, en len kropp utan spänningar och hudirritationer – samt ett avslappnat sinne. Perfekt nu när stressen av livspusslet lätt blir för mycket, eller när den karga miljön i Sverige sliter på huden.

Välj mellan:

Så ta hand om din hud i vinter och svep in dig i ett skyddande lager av Decléors balsam, så kommer din hud klara sig mycket bättre i den tuffa kylan!

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.