HudvårdI media

Sofis Mode tipsar om peeling mot glåmig hud!

I Sofis Mode publicerades nyligen ett peeling-test där de delade med sig av sina absoluta favoriter mot glåmig och tråkig hud. I den topplistan lyckades peelingcremer från några av våra märken kvala in, nämligen Decléor, Matis och M Picaut. Det tycker vi är roligt! Såhär skriver de i Sofis Mode:

Test: Kornig kur för glåmig hy
Ett viktigt steg mot perfekt porslinshy är en peeling som rensar bort grådassiga döda hudceller på hudytan. Sofis mode har testat, skrubbat och jämfört. Här är favoriterna som fixar rosig hy.”

Givetvis hittar du dessa underbara peelingcremer i både vår fysiska butik och i webshopen.
Till Decléor Double Radiance Scrub >>
Till M Picaut Exfoliating Peel Mask >>
Till Matis Vitality by M Clean & Scrub >>
Till alla våra peelingprodukter >> 

Visste ni förresten att skaparen av märket M Picaut, den otroligt trevliga entreprenören och modellen Mette Picaut, har en egen blogg? Hon besöker oss ofta vid öppet hus och andra festligheter för att berätta mer om sitt märke och hon var bland annat här på vårt 40-årsjubileum, vilket hon även har skrivit ett inlägg om. Otroligt roligt! Det är inte ofta man får chansen att prata med skaparen av ett hudvårdsmärke ens om man jobbar i den här branschen, så det är alltid lika spännande för både oss och våra kunder när hon besöker oss.

Ha en trevlig helg allihop! =)

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.