Makeup

Joe Blasco!

Nu har vi äntligen fått hem produkter från Joe Blasco igen. Vi vet att de är många av er som väntat väldigt länge på dessa produkterna och inte kan leva utan dem.  Vi har även utökat vårt sortiment med Tatto cover, Dermaceal och Ultamatte black.

 

För dig som inte känner till produkterna innan så är Joe Blasco amerikanska makeup-produkter av högsta kvalitet. Dessa proffsprodukter ger en naturlig och fräsch makeup som varar hela dagen. Den är tillräckligt transparent för att ge ett naturligt intryck men har samtidigt en fantastisk täckförmåga. Produkterna i creme-form innehåller 55% pigment så man får vara snål vid applicering, annars är det lätt att de blir för mycket. Det är många modeller, makeup-artister och filmstjärnor över hela världen som använder just Joe Blasco.

 

 

Hör av dig om du har frågor eller funderingar kring produkterna!

 

/ Sofie
Webshopsansvarig Hudterapeut

Tidigare inlägg Nästa inlägg

Relaterade inlägg

2 Kommentarer

 • Svara Liselott Xiarchou 15 juni, 2013 at 11:03

  Hej!
  Skulle vilja fråga om det finns någon foundation som täcker vitiligo, vattenfasta och lätt att smörja ut ( inte så kladdig)?

  Mvh liselott

  • Svara Sofie 19 juni, 2013 at 09:22

   Hej Liselott!
   De Foundation jag skulle rekommendera dig är antingen Joe Blasco som är vårt mest täckande alternativ. Den har en krämig konsistens och resultatet håller i timmar. Annars har vi en annan bra foundation som vi oftast rekommenderar efter kemiska peeler eller laser behandlingar, alltså en väldigt hudvårdande produkt, Lycogel heter den. Innehåller spf 30 och är vattenfast. Hör av dig till oss via mail webshop@hudoteket.se eller via telefon 036-344562 så kan vi sända prover om så önskas.
   Välkommen! / Sofie Hudterapeut

  Skriv en kommentar