Foundation/BasMakeup

Nyhet! Flytande foundation från Carita

Jag måste tipsa om Caritas makeupnyhet, flytande foundation! Carita är ett av våra mest exklusiva märken och många av våra kunder älskar deras lyxiga produkter. Att Carita nu lanserar foundation möts därför av stor glädje!

I serien ingår två flytande foundations med högteknologisk formula som ger en skir, sammetslen lyster, låter huden andas och skyddar mot miljörelaterad stress.

Sublime Radience Veil är en foundation med ultralätt konsistens som ger intrycket av en perfekt, slät hud. Den unika vattenbaserade formulan låter huden andas. Finns i fyra nyanser.

Radiance Anti-Ageing Complexion Enhancer SPF 15 är en vårdande foundation med SPF 15. Den sammetslena konsistensen är enkel att applicera och ger en jämn finish med förnyad lyster. Finns i fyra nyanser.

//Ida, Marknadsansvarig 

Dela detta inlägg

Andrea Olofsson heter jag och på denna blogg snackar vi skönhet! Jag är uppvuxen i skönhetsbranschen och har därav testat det mesta av det bästa. Och självklart även grejer som inte är lika bra =) Läs gärna mer om mig och min bakgrund inne på "Om mig" i toppmenyn. Har du frågor? Ställ dem gärna i kommentarsfältet, jag älskar skönhetssnack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.