Okategoriserade

Sofis Mode gillar Decléors solprodukter!

I Sofis Mode nr 11 skrev de mycket om solprodukter nu när sommaren tittar fram, och ett märke som inte bara dök upp på ett ställe, utan två, var Decléor! Deras Aroma Sun Expert-serie är mycket populär och innehåller allt du behöver för att skydda huden mot solens skadliga UV-strålar.

Den första produkten som tipsades om var solcremen Decléor Aroma Sun Protective Anti Wrinkle Cream Face SPF 50. Det som är bra med den här solcremen för ansiktet är att den är såpass lätt i konsistensen att den kan användas dagligen för att motverka hudens åldrande. Om den skrev de såhär:


På nästa sida listades olika brun-utan-sol-produkter, ifall man vill undvika solen helt och hållet och skaffa sig en betydligt mer hälsosam solbränna. Där fanns Decléor Aroma Sun Self-Tanning Milk Natural Glow med, som de beskrev som ”en vit brun utan sol-kräm som fixar en solkysst look på ett par timmar”. Perfekt om du har svårt för att få färg eller vill rädda huden från solen, som faktiskt är den absolut största boven när det gäller hudens förtida åldrande. Man kan säga att undvika solen är den en mest effektiva anti age-metoden!

Till Decléor Aroma Sun Protective Anti Wrinkle Cream Face SPF 50 >>
Till Decléor Aroma Sun Self-Tanning Milk Natural Glow >>
Till alla Decléors produkter >>

Så glöm inte att bre på ordentligt med solskydd i sommar (ja, även i Sverige, solen tar här också!), och om sommaren är kort så finns alltid alternativa vägar att gå, som tur är!

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.