Okategoriserade

Nyhet – Jane Iredale finns nu på Hudoteket!

Nu har vi äntligen fått Jane Iredale på Hudoteket, ett hudvårdande mineralmakeup-märke vars lyxiga produkter skapar ha-begär direkt!


Grundaren till Iredale Mineral Cosmetics är Jane Iredale. Hon var den första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med  plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup. Du kan läsa om när Rebeca och Ida här på Hudoteket fick träffa Jane Iredale i egen hög person i ett tidigare inlägg >>

Jane Iredale’s filosofi är att den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är hennes mineralmakeup ett komplement till din professionella hudvård. Samtliga produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel och tilltäppande mineraloljor. De är dessutom:
– dermatologiskt testade,
– icke-irritativa,
– allergitestade,
– hypoallergena.

Makeupserien består av en avancerad blandning av mineraler och pigment som låter huden andas. Den hudvårdande mineralmakeupen innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna. Produkternas mikroniserade mineraler består av koncentrerade pigment med en unik sammansättning av olika partikelstorlekar. Denna avancerade teknologi gör att mineralerna ger en exklusiv finish och får huden att stråla.  Eftersom produkterna inte innehåller ingredienser som späder ut pigmentet ger endast en applicering ett fantastiskt täckande resultat som sitter hela dagen.

För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, pinjebark, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. Mineralerna ger ett naturligt skydd mot skadlig UV-strålning. Dessutom lugnar de känslig och irriterad hud. 

Själv är jag extra sugen på att testa läpp- och kindfärgen Forever Pink, då den med hjälp av naturliga ingredienser reagerar med din huds personliga kemi och antar en nyans som passar din hudton! Då jag oftast bara använder läppbalsam och vill ha väldigt naturliga läppar låter detta alldeles fantastiskt i mina öron. Clarins har tidigare haft en liknande produkt som tyvärr inte finns längre, och jag tyckte väldigt mycket om den, så det ska bli spännande att testa Jane Iredale’s variant!
Vilken Jane Iredale-produkt skulle du helst vilja testa?

Till Jane Iredale’s produkter i vår webshop >>

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.