Okategoriserade

Få resekit med schampo & balsam på köpet!

Nu när det känns som att sommaren äntligen har kommit är det många som får semester och reser än hit, än dit. Kanske kuskar man runt innanför landets gränser, och om man har tröttnat på att inte ha solgaranti så drar man nog med sig resväskan till något varmare ställe.

Oavsett var man reser är små, smidiga reseförpackningar av sina favoritprodukter oumbärligt, då de gör att man kan kan klämma ner ännu ett par skor eller några extra tröjor i resväskan. Själv reser jag aldrig med stora burkar eller full size-flaskor då de både väger för mycket och tar onödig plats – man använder ju ändå inte allt!

Om du är som jag kommer du nog gilla erbjudandet på Matrix Biolage hårprodukter som vi har just nu. Köper man två st valfria Biolage-produkter får man nämligen ett litet resekit med schampo och balsam på köpet! Vi har inte så många kvar så passa på medan de finns.

Klicka här för att komma till kampanjen i vår webshop >>

Trevlig helg och en skön semester till er som har fått ledigt!

//Sofia, Webshopsassistent 

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.