Okategoriserade

Oljekick för håret med Matrix ExquisiteOil!

I Aftonbladet Söndag förra veckan tipsades det om Matrix nya hårvårdsserie där Moringaoljan står i fokus, nämligen Biolage ExquisiteOil. När vi fick in de här produkterna skrev jag ett inlägg om hur jag var så sugen på att testa dem, särskilt hårmasken då jag älskar när mitt hår blir sådär extra mjukt och lent som efter en riktigt bra inpackning.

Nu har jag hunnit testa alla tre produkterna och de är verkligen fantastiska! Och då är jag ändå väldigt kräsen när det gäller mitt hår och blir inte nöjd med vad som helst. Såhär ser min hårvårdsritual med ExquisiteOil ut:

  1. Steg 1 – Schampo
    Personligen gillar jag när ett schampo löddrar ordentligt, och med Micro-Oil Shampoo får man direkt ett rikt och superlyxigt lödder som är enkelt att massera in i hela håret. Dessutom känns det helt rent och fräscht efteråt.
  2. Steg 2 – Inpackning
    Därefter använder jag Oil Ritual Masque för att läka mina stackars blekta hårtestar. Hårmasken luktar gott och känns härlig i håret. Jag låter den sitta i en liten stund innan jag sköljer ur för att den ska hinna verka ordentligt. När jag har använt den här masken blir håret alldeles lent och mjukt och känns verkligen återfuktat, utan att för den sakens skull bli fett eller för oljigt. Perfekt!
  3. Steg 3 – Hårolja
    Väl ur duschen handdukstorkar jag håret, men jag kammar inte ut håret direkt då det är som skörast när det är fuktigt. Därför använder jag Replenishing Treatment först för att reda ut håret, göra det lättare att kamma och ge fukt och glans. Jag tar gärna ganska mycket hårvårdsprodukter, men det gör inget med den här oljeprodukten eftersom den är såpass lätt, så det blir inte tungt eller flötigt även om jag tar lite extra. Sedan kammar jag och fönar håret, och voilà, så är det klart! Ett återfuktat, vårdat och vackert glänsande hår, bara med hjälp av tre prisvärda produkter. Kanon!

Till Matrix produkter >>

Vilket är ditt bästa hårtips?

//Sofia, webshopsassistent

 

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.