Okategoriserade

Nyhet: hudvårdande primers från Dermalogica & Jane Iredale!

Primer – för en perfekt hud på nolltid
Ett bra underlag är A och O om man vill lyckas med sin makeup, annars blir slutresultatet inte mycket att hurra för. Ett alldeles ypperligt knep för att få till den där sammetslena, felfria och alldeles perfekta makeupbasen omedelbart kallas primer.

För er som ännu inte känner till denna makalösa mirakelprodukt så appliceras en primer efter fuktcreme, men före foundation, för att ge en slät och jämn hud att applicera makeup på. En primer minimerar optiskt porer och fina linjer med hjälp av ljusreflekterande pigment, och ofta innehåller primern silikon för att vara lätt att jobba in och se så naturlig ut som möjligt. En annan fördel med att använda primer är att den får din foundation att sitta bättre och hålla längre.

Låter det för bra för att vara sant? Det är det nästan också. Men bara nästan, för en bra primer lyckas faktiskt med allt det här! En askungeprodukt, helt enkelt.

Nästa generation primers = hudvårdande
Just idag har vi dessutom fått in två fräscha nyheter till vår primer-samling, från hudvårdsmärket Dermalogica och makeupmärket Jane Iredale. Dessa rykande färska primers ger inte bara en hud som ser bättre ut, utan också verkar hudvårdande och anti-age med hjälp av aktiva ingredienser. Bra va?

Jane Iredale Smooth Affair Facial Primer & Brightener
En primer för alla hudtyper med välgörande botaniska extrakt som verkar anti-age samtidigt som den ger ett perfekt makeup-underlag. Den väldoftande, silkeslena gelformulan jämnar ut hudtonen, minimerar porer och fina linjer samt återfuktar huden och ger den näring. Smooth Affair ger omedelbart extra lyster och gör att makeupen blir lättare att applicera, sitter bättre och håller längre. Huden blir mjuk, jämn och återfuktad.

 • Extrakt av äpple innehåller en utslätande antioxidant som hjälper till att bevara hudens elasticitet. Gör hudytan mjuk och jämn.
 • Grapefruktextrakt ger extra lyster.
 • Algextrakt motverkar fuktförlust och ålderstecken samt stramar upp huden.
 • Kaprifolextrakt renar huden.
 • Extrakt från grönt och vitt te samt bidrottninggelé verkar anti-age och antiinflammatoriskt. Motverkar känslig hud.
 • Aloe vera lugnar huden.
 • Olivextrakt stöttar cellförnyelsen i epidermis (det yttersta hudlagret).

Dermalogica AGE Smart SkinPerfekt Primer SPF 30
Primer för mogen och förtida åldrad hud som används före makeup för att ge ett idealiskt makeup-underlag, motverka ålderstecken och ge lyster. Huden påverkas dagligen av inre och yttre faktorer som leder till förtida hudåldrande. Det visar sig i huden som förlorad spänst, fina linjer och rynkor samt ojämn pigmentering. SkinPerfect Primer förenar den avancerade anti-age tekniken bakom Dermalogicas AGE smart®-system med en elegant primer som fyller ut fina linjer och rynkor och skapar ett felfritt underlag. SkinPerfect Primer ger en perfekt hudyta och gör att makeupen sitter bättre och håller längre. Du får en jämn hud, en vacker lyster och ett osynligt UV-skydd med SPF 30 som skyddar mot fria radikaler. Den innehåller dessutom aktiva ingredienser som verkar pigmenthämmande, motverkar fina linjer och rynkor och ger en ungdomligare hud.

 • Silikoner jämnar ut huden omedelbart och ger en sammetslen yta.
 • Pärlpuder och naturliga mineralfärger verkar pigmenthämmande och ger en fin hudton med en diskret lyster.
 • Mikroniserad titandioxid är ett modernt fysikaliskt solskydd som ger ett osynligt bredspektrigt UVA- och UVB-skydd.
 • Peptider och aktiva AGE Smart-ämnen motverkar fina linjer och rynkor genom att skydda mot fria radikaler, vävnadsnedbrytande enzymer och korslänkande restsocker. Gör huden fastare.

Hur använder jag en primer?
Använd primern på morgonen över ansikte och hals. Jobba in primern med fingertopparna för bästa effekt, och låt den torka in i några minuter. Applicera därefter foundation. Har du delvis slät och jämn hud i dig själv, så kan du använda primern på de partier som behöver jämnas ut, tex T-zonen, där de flesta har större porer. Primern kan även bäras ensam utan annan makeup för att få en jämn hud med ny lyster.

//Sofia, Webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.