Okategoriserade

Matrix Color Insider – hårfärg fri från ammoniak!

Det internationellt kända hårvårdsmärket Matrix har nu lanserat en fantastisk nyhet: en hårfärg för salongsbruk helt utan ammoniak! Den heter Color Insider och Hudoteket är en av några få särskilt utvalda salonger i Sverige som får möjligheten att använda den på våra kunder redan nu, innan den släpps över hela landet i januari nästa år.

Color Insider är en högeffektiv permanent precisionsfärg som har flera fördelar jämfört med vanlig hårfärg. Som sagt är den helt fri från ammoniak, vilket gör att den är doftfri och mycket snällare mot både miljön, kunden och frisören. Med hjälp av banbrytande professionell färgteknologi transporterar den färgen in i håret 100% mer effektivt. Olja injicerar färgpigmenten in i hårets kärna och har mindre påverkan på hårets yta. Du får maximal färgeffekt med minimal mängd alkalisk komponent.
Framtidens hårfärg är här!

Om du vill testa Color Insider är du varmt välkommen till våra duktiga frisörer. Ring 036-120666 för att boka en tid, eller läs mer om vilka hårvårdsbehandlingar vi har att erbjuda på vår hemsida >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.