Okategoriserade

Nyhet – certifierad naturkosmetik från Sans Soucis!

Häromdagen fick vi hem en sprakande nyhet från Sans Soucis, nämligen deras hudvårdsserie Naturkosmetik. Det är en certifierad naturkosmetikserie som är baserad på naturliga ämnen från fyra kontinenter och traditionell kunskap inom kosmetiken. Serien har 5 olika inriktningar som är baserade på varsin naturlig växtingrediens: jojoba, argan, aprikos, granatäpple och solros.

Naturkosmetik är en idealisk hudvårdsserie för dig som vill ha rena, naturliga och effektiva produkter, utan konstiga tillsatser och färgämnen eller tilltäppande mineraloljor. Dessutom är de helt fantastiskt prisvärda, då de kostar mellan 139-279 kronor! Högkvalitativ hudvård som inte kostar skjortan är en hit.

Serien är:

– Parabenfri
– Fri från mineralolja
– Silikonfri
– Fri från färgämnen
– BDIH-certifierad (följer riktlinjer för naturkosmetik)
– Dermatologiskt testad
– Består nästan helt (90-99% beroende på produkt) av naturliga ingredienser

De olika inriktningarna:

Granatäpple – Rengöring
SANS SOUCIS rengöringsserie med granatäppleextrakt rengör huden på ett mjukt och skonsamt sätt, förbättrar fuktighetsbalansen och förbereder huden optimalt för efterföljande vård.
– Pomegranate Cleansing Milk
– Pomegranate Cleansing Gel
– Pomegranate Gentle Toner

Aprikos – Fukt (alla hudtyper)
SANS SOUCIS fuktighetsserie med aprikoskärnolja och mikroskopiskt fint förkapslad marulaolja skyddar huden och ger den fuktighet. Innehåller vitamin C och E och skyddar huden mot t.ex. konsekvenserna av farlig uv-strålning och den höga kopparhalten har en avgiftande effekt.
– Apricot Moisturizing Day Care
– Apricot Moisturizing Night Care

Jojoba – Känslig hud
Serien för känslig hud, med jojobaolja och naturligt schisandra-extrakt, förbättrar hudens fuktighetsbalans och stöttar hudens motståndskraft. Lugnar känslig hud och mildrar lätta rodnader och irritationer.
– Jojoba Moisturizing 24-h Care
– Jojoba Sensitive Intensive Serum

Solros – Torr hud
Rikhaltig hudvårdsserie med solrosolja och chiafrö-extrakt förbättrar målinriktat fuktighetsbalansen och regerationen hos torr hud. Stöttar den naturliga återuppbyggnaden hos torr hud och mildrar torrhetslinjer.
– Sun Flower Rich Day Care
– Sun Flower Rich Night Care

Argan – Mogen hud
Arganolja är en av de mest sällsynta och värdefulla oljorna i världen. SANS SOUCIS anti-age serie slätar ut och stramar åt din hud, förbättrar hudens elasticitet och mildrar linjer och smårynkor.
– Argan Anti-Wrinkle Day Care
– Argan Anti-Wrinkle Night Care
– Argan Anti-Wrinkle Eye Care
– Argan Anti-Wrinkle Intensive Serum

Till hela Sans Soucis sortiment >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.