Hudoteket tipsarHudvård

Få en gåva från Murad!

Nu finns ett fantastiskt erbjudande från Murad i vår butik och webshop. När du köper 2 valfria produkter från Murad till ett värde av minst 700 kr, varav en ansiktscreme, får du en fullsize ansiktsvatten eller rengöring på köpet! Värde upp till 385 kr.

Du kan välja mellan följande produkter (ange den du önskar i kommentarsfältet i kassan)

Murad Age Reform Refreshing Cleanser
Murad Blemish Control Clarifying Toner
Murad Redness Therapy Soothing Gel Cleanser
Murad Resurgence Hydrating Toner

Murad grundades av Howard Murad, MD, dermatolog, farmaceut och assisterande klinikprofessor i dermatologi vid University of Los Angeles. Genom att under många år behandla en bred och varierad kundkrets fick Dr. Murad god inblick i de behov och önskemål som kunderna hade för att kunna sköta sin hudvård hemma. Dr. Murad omsatte sina teorier i praktik och utvecklade en serie hudvårdsprodukter med patenterad sammansättning och vetenskapligt bevisade resultat. Även de mest utmanande hudproblem kan på detta sätt lindras. Fördelarna med detta unika förhållande mellan skönhet, medicin och välbefinnande är ojämförliga. Murad är här för att leverera resultat!

 

//Ida, Marknadsansvarig

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.