Okategoriserade

M Picaut Exfoliating Peel Mask vinner pris!

Den nylanserade 2-i-1 produkten M Picaut Exfoliating Peel Mask har gjort succé bland juryn av skönhetsexperter och vunnit INSTYLE Best Beauty Buy 2012 i Polen! I kampen mot andra stora varumärken vann M Picaut Exfoliating Peel Mask utmärkelsen Bästa Produkt 2012 i kategorin ”Organic” för sin kombinerade ansiktsmask och peeling.

Grundaren och vd till M Picaut Swedish Skincare, Mette Picaut, säger:

Peeling-ansiktsmasken har tidigare i höstas höjts till skyarna bland franska skönhetsbloggare och vi får nästan dagligen mail från fransyskor som är intresserade. 

Nyligen mättes kundnöjdhet där hela 89% av de 2000 franska kvinnor som provat produkten var otroligt nöjda med resultatet. Jag är jätteglad över att min svenskproducerade hudvård har blivit så populär även utomlands. Serien har också blivit Sveriges mest prisbelönta hudvårdsserie sedan lanseringen 2010 – och det känns verkligen fantastiskt.

Våra hudvårdsprodukter arbetar aldrig enbart på ett enda sätt. Min nya peelmask är allt-i-ett och ger en otrolig fin effekt. Att den samtidigt passar vårt kalla klimat och är fin för känsligare hudtyper är ett annat stort plus. 

Hemligheten bakom M Picaut Exfoliating Peel Mask är den antioxidantrika, mycket närande och samtidigt balanserande formuleringen med det ekologiska havtornet som en röd tråd. I peelingen finns även en patenterad anti-redness ingrediens utvunnen ur vass och microkorn från jojoba som tillsammans med utvalda oljor gör huden sammetsmjuk och slät.

Peelingmasken är baserad på naturliga ingredienser från certifierade ekologiska odlingar, såsom rena, aktiva oljor och naturliga vitaminer och mineraler. Den är helt fri från parabener, petrokemikalier, syntetiska tensider, mineraloljor, silikoner, sulfater och konstgjorda färger. Det är en patenterad produkt som är godkänd av Na True och Eco Cert.
Läs mer om peelingmasken i vår webshop >>

Tips!
Om du också är ett stort fan av M Picaut, eller om du vill testa på produkterna till ett förmånligt pris, så kan jag tipsa om deras fantastiska julerbjudande! Du köper M Picaut’s rengöring och fuktcreme och får det supereffektiva serumet Precious Oil på köpet! Produkterna vårdar huden, ger en fastare hy och är helt perfekta nu i vinter när huden behöver extra näring. Till erbjudandet i webshopen >>

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.