Hudoteket tipsarMakeupTestat

Sans Soucis kommer med mer nyheter!

Nu har den efterlängtade makeupen från Sans Soucis äntligen gjort entré. Jag var jättenyfiken på produkterna så jag har redan hunnit testa de flesta produkterna ur sortimentet och hittat nya favoriter.

De första produkterna jag kollade på var deras sortiment på mascaror, det tycker jag är en väldigt viktig del av makeupen, en mascara måste hålla vad den lovar och ge resultat. De finns 4 st olika varianter, en för allas önskemål. Volymgivande, vattenfast, för känsliga ögon och en för både längd, böj och volym.
En som snabbt blev min favorit är den lilla ”bollmascaran” som vi kallar den, Natural Colors mascara 1st class Volume All Day Long Deep Black. Borsten på mascaran är som en liten rund boll, detta gör att den ska kunna nå de allra minsta fransarna och lyfta och ge volym.
Jag har aldrig tidigare upplevt en mascara som gett så mycket volym och längd. Första gången va appliceringen lite komplicerad men redan efter andra gången jag använde mascaran satt tekniken. Den håller sig lika snygg på fransarna hela dagen , t.o.m efter ett svettigt träningspass och den är enkel att tvätta av vilket är ett stort plus.

En annan produkt som jag också fastnade för var Natural Colors Long Lasting Liquid Eyeliner Waterproof Deep Black, de är en eyeliner som du kan applicera den allra tunnaste, finaste linjen med eftersom det praktiska fiberstiftet ger en exakt linje, bra färgåtergivning och jämn färgfördelning. Den torkar snabbt och håller hela dagen och jag tror de alla kan få till en snygg eyeliner med denna.

 

De här produkterna föll jag också för:

Här ser ni det färdiga resultatet av Sans Soucis Natural Color. Produkterna ger en naturlig fräsch känsla med lång hållbarhet!

 

 

Har du frågor kring produkterna får du gärna kontakta oss på mail eller telefon.

 

/ Sofie Webshopsansvarig  Hudterapeut

 

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.