Hudoteket tipsarHudvård

Ny anti-age hudvård: Biodroga Lotus & Science!

Biodroga Lotus & Science är en anti-age hudvårdsserie för dig som har mogen, åldrande hud eller som bara vill arbeta intensivt mot ålderstecken. Den består av kraftfulla anti-age produkter, där den senaste vetenskapen fungerar i samspel med naturen.  En studie av seriens effektivitet har visat att rynkdjupet minskade med 61% på 6 månader! Perfekt när åren börjar sätta sina spår, elasticiteten i huden minskar och huden blir tunnare.

Naturen – Lotusblomman
Den främsta huvudingrediensen kommer från den vackra lotusblomman. I lotusblommans frö har man nämligen hittat ett speciellt enzym som motverkar det kronologiska åldrandet!

Lotusblomman är en fascinerande växt som står för renhet och är en symbol för buddism. Den rosa och vita lotusen växer i sumpområden i Indien och tillhör näckrosväxterna. Den är inte bara bildskön utan också fantastisk i sin harmoni. Doften är söt och fruktig, med en antydan av anis. Extraktet från lotusblomman hjälper huden att få tillbaka sin fräschör, lyster och glöd. Det återställer hudens fulländning och gör att den ser ren och klar ut.

Vetenskapen – MatiXpert
Den andra huvudingrediensen i serien är MatriXpert, en vetenskapligt utvecklad ingrediens som förbättrar kollagensyntesen och stärker den extracellulära matrixen. Detta har positiv effekt på bindvävens nätverk. En fast bindväv bibehålls och ökar hudens elasticitet och har även en positiv effekt på rynkornas djup.

En serie med 5 produkter för ungdomlig hud
Förutom huvudingredienserna så innehåller produkterna även ingredienser så som uppstramande veteprotein, vårdande oljor samt olika sorters växtextrakt och vetenskapliga komplex, som ger produkterna sina särskilda egenskaper. Dessa fem produkter ingår i serien:

  • Anti-Age Day Care – Dagcreme som skyddar huden mot yttre påfrestningar under dagen och återställer hudens balans.
  • Anti-Age Night Care – Nattcreme som stöttar hudens naturliga reparations- och regenerationsprocess som aktiveras under natten. Den ger huden en avkopplande oas under natten så att du vaknar med en strålande vacker hud på morgonen.
  • Anti-Age Eye Care – Ögoncreme som dränerar, återuppbygger och förbättrar hudens struktur runt ögonkonturen. Ögoncremen verkar direkt utslätande, ger en extra portion fuktighet och motverkar påsighet.
  • Anti-Age Moisturizing Fluid – Vitaliserande och återfuktande anti-age serum för mogen hud, som snabbt tränger ner i huden och ger ett strålande utseende. Serumet vårdar huden effektivt och ger intensiv fukt .
  • Smart Rescue Anti-Age Concentrate – Lyxigt serum med ultrakoncentrerad cocktail med 36% högeffektiva, aktiva ingredienser. Serumet förbättrar spänsten och fuktighetsnivån i huden och skyddar mot skadlig påverkan av fria radikaler.

Anti-Age Moisturizing Fluid är dessutom vinnaren av det prestigefyllda och eftertraktade priset Spa Diamond Award 2012! Serumet övertygade expertjuryn och blev bäst i kategorin ”Skönhet – Innovation/Ansiktsvård kvinnor”.

En hudvårdsserie för dig som endast nöjer dig med det allra bästa och lyxigaste för din hud!
Du hittar den i vår butik och i webshopen >> 

//Sofia, webshopsassistent

Dela detta inlägg

Sofia är syster till Andrea och gästbloggar titt som tätt. Sofia har likt Andrea hudvård i blodet och är en hejare på ingredienser och makeup!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.