Okategoriserade

Kyssäkta!

Är du som jag?- glömmer helt bort att du en gång satte på lite läppglans på morgonen och sen glömmer att måla på nytt under dagen?! Då ska du titta hit.

Jag provade Jane Iredaels Lip Fixation i morse och nu efter några glas vatten, kaffe och lunch och klockan snart närmare sig 16.00 sitter de fortfarande på. De va långt över mina förväntningar.

Produkten är en läcker duo som är super enkel att använda,  först applicerar färgen och låter de torka till, sen förseglar du med glanset och du har fina läppar där färgen håller timme efter timme. De jag också gillade med produkten va att den innehåller avokado-olja som gör att läpparna kändes återfuktade och mjuka hela dagen.

Jane Iredale Lip Fixation finns i många läckra nyanser som du hittar alla här>> Min personliga favorit bland nyanserna är ”Craving”, den ger en naturlig look som passar för alla tillfällen.

 

 

// Sofie Webshopsansvarig Hudterapeut

Dela detta inlägg

Sofie är hudterapeut på Hudoteket och gästbloggar ibland på skönhetssnack.se. Hon är grym på allt som har med huden att göra och har en bred kunskap om massor av märken. En tillgång här på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.