Hudoteket tipsarHudvård

Mycket prisvärt erbjudande från Comfort Zone!

Vi har smygstartat ett mycket prisvärt augusti-erbjudande från Comfort Zone, den italienska hudvårdsserien som är en favorit hos många! Vid köp av Everyday Cleansing Milk och Everyday Tonic får du just nu maxistorlekar innehållande 400 ml! Priset för båda är 690 kr, värde 1380 kr! Med andra ord ett fantastiskt bra tillfälle att köpa Comfort Zone’s hyllade hudvård till bra priser!  Till erbjudandet >>

Everyday Cleansing Milk är en underbar, krämig rengöringsmjölk som är rik på näring, antioxidanter och skyddande ingredienser. Huden får en otrolig lyster och blir mycket mjuk. Rengöringsmjölken har en behaglig doft från vita blommor, som ger en känsla av välbefinnande. Formulan har tagits fram för att förstärka den rengörande verkan av mjölken och förena den med näring, antioxidanter och skyddande egenskaper för att bibehålla en perfekt hydrolipidisk barriär. Idealisk för alla hudtyper, även den mest känsliga. Den tar bort alla rester av make-up och föroreningar och lämnar huden mjuk som sammet och med en otrolig lyster.

Comfort Zone Everyday Tonic  är ett fantastiskt ansiktsvatten som är rik på antioxidanter, fukt och återupplivande ingredienser för att ge en fräschör och en otrolig lyster till huden. Ansiktsvattnet har en behaglig doft från vita blommor, som ger en känsla av välbefi nnande. Synergin av utvalda aktiva ingredienser väcker upp och stimulerar hudens cellulära mekanismer. Formulan, som är alkoholfri, ger en härlig känsla av fräschör och lämnar huden mjuk som sammet, 400 ml.

 

//Ida, Marknadsansvarig

 

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.