I mediaMakeup

Hudotekets BB-cremer i Plaza Kvinna

I senaste numret av Plaza Kvinna testas olika BB-cremer, denna fantastiska nyhet som är på mångas läppar just nu! BB-creme står för Beauty Balm creme och är en creme med allt i ett, den återfuktar, täcker, skyddar och slätar ut, allt på en och samma gång!

Två av Hudotekets BB-cremer, Dr Brandts Flexitone och Jane Iredale’s Glow Time  får 4 respektive 5 poäng av 5 möjliga av Plaza Kvinnas testpanel. Vi kan inte annat än att hålla med om att de är underbara! Inte nog med att BB-cremerna täcker på ett fantastiskt sätt och jämnar ut hudtonen, det går snabbare än någonsin att lägga sin makeup! I Asien har BB-cremer varit poulära länge men det är först nu övriga världen har förstått hur otroligt bra de faktiskt är!

Flexitone BB Cream från Dr Brandt är produkten för dig som vill ha perfekt jämn hy och en naturlig “osminkad” look – oavsett hudton. Den nya FLEXITONE-teknologin är en teknik för att blanda färgnyanser så att produkten ska matcha alla hudtoner lika bra. Den jämnar ut pigmentskiftningar, ljusar upp och döljer imperfektioner utan att det ser ut som du använt makeup. Samtidigt verkar den återfuktande och antioxidant, ger lyster och motverkar ålderstecken genom att bygga upp kollagenet. Dr. Brandt’s BB Cream skyddar dessutom huden mot UV-strålning och miljöpåverkan genom ett solskyddsfilter med SPF 30.
Läs mer >>

Glow Time från Jane Iredale är en multifunktionell BB-creme som kombinerar foundation, concealer, solskydd och mjukgörare – allt i ett! Den ger maximal täckning, jämnar effektivt ut hudtonen och döljer alla skavanker, blemmor och orenheter utan att kännas kakig. Vårdande ingredienser återfuktar och skyddar huden, reducerar synligt fina linjer och förstorade porer, ger näring och lugnar irritationer. Glow Time får verkligen huden att stråla och ger en underbar, sammetslen känsla. Alla de olika nyanserna anpassar sig följsamt efter huden för att matcha just din hudton. Formulan innehåller SPF 25 som är vattenresistent i upp till 40 minuter och ger ett bredspektrigt skydd mot UVA- och UVB-strålar. Den låter huden andas och är dessutom icke-komedogen och fri från gluten och animaliska produkter. Läs mer >>


Upptäck BB-cremen och se om den blir din nya favorit också!

//Ida, Marknadsansvarig

 

Dela detta inlägg

Ida jobbade innan på Hudoteket och gästbloggade titt som tätt. Hon har ett brinnande skönhetsintresse och skriver gärna om effektiva behandlingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.